Erdoğan: Mültecileri göndermeyeceğiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oyunculukgibisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Oyunculukgibisi

Becerikli
Arkadaşlar bir yıl önceki Erdoğan'ın konuşmasını gündeme getiriyorum hatırlayalım diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir yıl önceki Erdoğan'ın konuşmasını gündeme getiriyorum hatırlayalım diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İnsanlarımıza ikinci sınıf muamelesi yapılıyor. Kadınlarımız rahat rahat dışarı çıkamıyor. Her gün mülteciler yüzünden taciz tecavüz yaralama ve öldürme haberleri gündemden düşmüyor. Bayrağımız mülteciler tarafından yırtılıyor. Plajlarımızda Afgan bayrakları açılıyor. Amerika ve Avrupa'lı ülkeler bizi Arap ülkesi zannediyor. Ve daha sayamadığım birçok sebep varken hala daha bu sürüleri savunuyor ya. Yazıklar olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

1 yıl önce ile şu an aynı olduğunu sanmıyorum. Gereksiz haber. Neden 1 yıl önceki konuşma ‘haber başlığı’ altında konu açılıyor ki? Şu an Esad’la boşuna mı görüşüyor? ÖSO’lular aşırı kızgın zaten şu an Türkiye’ye, Esad’la arası iyi diye Erdoğan’ın. Çünkü eğer Esad’la Erdoğan anlaşırlarsa ve araları düzelirse Suriyeliler belki hepsi gitmez ama Esad güç kazanacak ve ÖSO’yu yenerse tüm ülke güvenli bir hal alır. Tabi Ortadoğu ne kadar güvenli olabilir bilmiyorum ama Suriyeliler dönmeye başlar. Her türlü bir şekilde gönderecek, çünkü böyle seçim kazanamaz, bunu da biliyor.

1 yıl önce ile şu an aynı olduğunu sanmıyorum. Gereksiz haber. Neden 1 yıl önceki konuşma ‘haber başlığı’ altında konu açılıyor ki? Şu an Esad’la boşuna mı görüşüyor? ÖSO’lular aşırı kızgın zaten şu an Türkiye’ye, Esad’la arası iyi diye Erdoğan’ın. Çünkü eğer Esad’la Erdoğan anlaşırlarsa ve araları düzelirse Suriyeliler belki hepsi gitmez ama Esad güç kazanacak ve ÖSO’yu yenerse tüm ülke güvenli bir hal alır. Tabi Ortadoğu ne kadar güvenli olabilir bilmiyorum ama Suriyeliler dönmeye başlar. Her türlü bir şekilde gönderecek, çünkü böyle seçim kazanamaz, bunu da biliyor.
Evet boşuna görüşülüyor ha bunu bileydin. Tek sebebi Özgür Özel'in görüşeceğiz açıklaması yapması.

Evet boşuna görüşülüyor ha bunu bileydin. Tek sebebi Özgür Özel'in görüşeceğiz açıklaması yapması.

Özgür Özel'in, Esad ile görüşmesinden en fazla ne çıkabilir? Sonuçta iktidar değil yani 'gel, vatandaşlarını al git' mi diyecek? Zaten çok şükür biraz gitmeye başladılar. Dün haber gördüm, sınırda yoğunluk olmuş, çoğu da “MB” plaka falan. Bir tanıdığım Suriyeli de Şam'dan ev aldığını söyledi, eski biriktirdiğiyle vs. Bence çok kalmadı misafirliğin bitmesine.

Son düzenleme:
Özgür Özel'in Esad ile görüşmesinden en fazla ne çıkabilir? Sonuçta iktidar değil yani 'gel, vatandaşlarını al git' mi diyecek? Zaten çok şükür biraz gitmeye başladılar. Dün haber gördüm, sınırda yoğunluk olmuş, çoğu da “MB” plaka falan. Bir tanıdığım Suriyeli de Şam'dan ev aldığını söyledi, eski biriktirdiğiyle vs. Bence çok kalmadı misafirliğin bitmesine.
Vatandaşın gözünde bak Özgür Özel gitti görüştü göndermek için bir şeyler yapıyor ama Erdoğan hiçbir şey yapmıyor olarak gözükecek ama şimdi Erdoğan'da gitmeyi planladığı için siz ve sizin gibi milyonlar "bakın Erdoğan'da gidip görüşecek demek ki yollayacak hem bak AKP'nin fonlandığı haber kaynakları mülteciler Suriye'ye dönmeye başlamış, misafirlik gidecek" demeye başladı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt