Erdoğan Yeniden Aday Olabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lacan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 789
Ülkenin kısa vadede düzelme ihtimali zaten çok ama çok düşük. Yeni gelecek olan kişi de bir enkaz devralmış olacak. Şu an Erdoğan da başta olsa X kişisi de başta olsa yakın zamanda hiçbir şeyin değişeceğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar mutsuz olmanıza gerek yok, başkası kazanırsa yine aynı proje devam edecek keşke bu ülkede başkan değiştiğinde bu ülkenin de kaderi değişseydi ve buna inansaydım da seçimi bekleseydim, ancak maalesef her şey daha da kötü olacak gibi.

Reisimin uzun ömürlerin olsun umarım tekrar aday olur. Erdoğan gibi başarılı devlet adamı zor bulunur. Değerini bilmek lazım.

Demedi demeyin 2025 veya 2026 yılında seçim olacak yine. Bu aralar gerçekten muhalefetten önemli isimlere davalar açılıyor hükümet tarafından ve özellikle de özgür özel bu aralar RTE'ye çok raconlar kesiyor. Özellikle de yeniden Cumhurbaşkanı olabilir açıklamasından sonra kesin 2025 sonları veya 2026 yılında seçim olacak. Erken seçim maliyeti çok tuzlu.

Ben bir sorun göremedim.

İfadeler: 470

Ahahahahahahah! Şaka değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…