Atamızın İzinden Deneyimli Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 386 Çözümler 3 Beğeniler 599 Yer TR 14 Eylül 2024 #21 1111 dedi: Erken seçim olur seneye. Genişletmek için tıkla... Bu kanıya nasıl vardınız hocam? Yani olamaz değil elbette olabilir ama nasıl böyle kesin konuştunuz anlayamadım.
1111 dedi: Erken seçim olur seneye. Genişletmek için tıkla... Bu kanıya nasıl vardınız hocam? Yani olamaz değil elbette olabilir ama nasıl böyle kesin konuştunuz anlayamadım.
1 1111 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.133 Makaleler 2 Çözümler 10 Beğeniler 1.355 14 Eylül 2024 #22 Kendi düşüncem. Ülkedeki ekonomik gidişat olsun, sosyal çürüme olsun bunları göz önünde bulundurarak olabileceğini düşünüyorum. Atamızın İzinden dedi: Bu kanıya nasıl vardınız hocam? Yani olamaz değil elbette olabilir ama nasıl böyle kesin konuştunuz anlayamadım. Genişletmek için tıkla...
Kendi düşüncem. Ülkedeki ekonomik gidişat olsun, sosyal çürüme olsun bunları göz önünde bulundurarak olabileceğini düşünüyorum. Atamızın İzinden dedi: Bu kanıya nasıl vardınız hocam? Yani olamaz değil elbette olabilir ama nasıl böyle kesin konuştunuz anlayamadım. Genişletmek için tıkla...