Erdoğan'dan yeni evlenenlere 150.000 TL'lik faizsiz kredi açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kredi
Zenginler böyle zengin oluyor zaten hocam. En ufak bir faizsiz lafını gördümü çöküyorlar. Söylediğim gibi bu fırsatları bir şekilde değerlendirmek gerekli.

@mstfaozder, ülkede evi olmayan büyük bir kesim var eşyalarını nereye koyuyor? Ülkenin hali ortada ama bu da iyi fırsat 600 700 bini vermezler zaten öyle bir tasarruf yapmazlar bize yoksa saray nasıl geçinecek.

Kimse kusuru bakmasın. Bu rakamlar matematiksel bakıldığında çocuk oyuncağı kalıyor. Sen hem böyle nüfusu artiramazsin.

Oleeey artık rahatça düğün salonunun parasını öder insanlar

Seni bu duruma mahkum eden o eşyalara bayıldığın paraları o seviye çıkaran zaten senim başkanın ama sen bilirsin tabi.

Seni bu duruma mahkum eden o eşyalara bayıldığın paraları o seviye çıkaran zaten senim başkanın ama sen bilirsin tabii.

Benim başkanım değil efendim. Ben tarafsızım. Benim işlerimi kim kolaylaştırırsa ben o taraftayım. Bu yıl bu şekilde düşünüyorum. Ek olarak hangi ülkeler evlenecek kişilere para veriyor? Ne kadar veriyor? Araştırmak lazım. Bende memnun değilim fakat böyle şeyleri değerlendirmek gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…