Benim başkanım değil efendim. Ben tarafsızım. Benim işlerimi kim kolaylaştırırsa ben o taraftayım. Bu yıl bu şekilde düşünüyorum. Ek olarak hangi ülkeler evlenecek kişilere para veriyor? Ne kadar veriyor? Araştırmak lazım. Bende memnun değilim fakat böyle şeyleri değerlendirmek gerekli.
Evet vermiyorlar çünkü zaten vatandaşların rahatlıkla evlenebileceği alım gücü ve ekonomiyi oluşturmuşlar.
Sen hiç Avrupa ülkelerinde evlenecek gençlerin düğün masrafı yüzünden intihar ettiği haberi okudun mu? Ya da yüksek masraflardan dolayı sıkıntı yaşadıkları herhangi bir haber?
Sen hiç Avrupa ülkelerinde evlenecek gençlerin düğün masrafı yüzünden intihar ettiği haberi okudun mu? Ya da yüksek masraflardan dolayı sıkıntı yaşadıkları herhangi bir haber?
Hayır okumadım. Bende bir zamanlar bu durumdaydım, fakat yaşamanın daha güzel olduğunu hissettim. Bu durumu değiştirmek bizim elimizde. Benim söylemek istediğim sadece böyle fırsatların değerlendirilmesi. Bende isterdim 1 ev veya 1 araba parası vermelerini.
Modum bu şekildedir. Beni ne kadar üzerlerse, ben o kadar bileneceğim.
Hayır okumadım. Bende bir zamanlar bu durumdaydım, fakat yaşamanın daha güzel olduğunu hissettim. Bu durumu değiştirmek bizim elimizde. Benim söylemek istediğim sadece böyle fırsatların değerlendirilmesi. Bende isterdim 1 ev veya 1 araba parası vermelerini.
Modum bu şekildedir. Beni ne kadar üzerlerse, ben o kadar bileneceğim.
Peki o zaman beyan şeklin yanlış çünkü bu verilen sözde kredinin hiçbir övülecek ya da takdir edilecek yanı yoktur çünkü birincisi bu duruma zaten bu hükumet mahkum etti insanları, ikincisi hükumet olarak zaten görevi bu aldığı vergilerin aldığı oyların karşılığını vermek.
Gerçi fazlasıyla sınıfta kalıyorlar bu konuda ama o konuyu açmaya gerek yok şimdi çoğu "aklı başında" insan biliyor zaten.
Peki o zaman beyan şeklin yanlış çünkü bu verilen sözde kredinin hiçbir övülecek ya da takdir edilecek yanı yoktur çünkü birincisi bu duruma zaten bu hükumet mahkum etti insanları, ikincisi hükumet olarak zaten görevi bu aldığı vergilerin aldığı oyların karşılığını vermek.
Gerçi fazlasıyla sınıfta kalıyorlar bu konuda ama o konuyu açmaya gerek yok şimdi çoğu "aklı başında" insan biliyor zaten.
Tamam kardeşim sen övebilirsin zaten siz bu duruma getirdiniz bu ülkeyi. Faizsiz olması yeterli değil sen malum partili olman senin övmen için yeterli bir neden.
Bir uyanın artık yeter ya ne olması lazım daha kendinize gelmeniz için.
Tamam kardeşim sen övebilirsin zaten siz bu duruma getirdiniz bu ülkeyi. Faizsiz olması yeterli değil sen malum partili olman senin övmen için yeterli bir neden.
Bir uyanın artık yeter ya ne olması lazım daha kendinize gelmeniz için.
Ben zaten uyanığım.
Malum partili değilim soy ağacımda ona oy verende yok zaten
Ben sadece fırsatların kullanılmasından yanayım.
Trendyol'da 200 TL'lik indirim kuponu ararsınız fakat faizsiz kredi olunca laf atarsınız. Saygılarımla, günüz güzel geçsin.
Ben zaten uyanığım.
Malum partili değilim soy ağacımda ona oy verende yok zaten
Ben sadece fırsatların kullanılmasından yanayım.
Trendyol'da 200 TL'lik indirim kuponu ararsınız fakat faizsiz kredi olunca laf atarsınız. Saygılarımla, günüz güzel geçsin.
Bende sana diyorum ki 200 TL'ye alacağın ürünü 2000TL yapıp sana 400 TL kupon verdiklerinde teşekkür etmemelisin övmemelisin ki başarılı bir iş yaptıklarını sanmasınlar ama galiba nafile çabam. Sana da iyi günler.