• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Erdoğan'dan yeni evlenenlere 150.000 TL'lik faizsiz kredi açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kredi
Şartları şimdi öğrendim 2 3 seneye evlenirsek alırım diyordum ama bu saatten sonra 3'in 1 alırız sadece. Yok toplam gelir askeri ücretin 2.3 katı olacak en fazla taşınmaz olmayacak vs. Zaten bu geliri olan adam evlenemez evlese bile krediyi ödeyemez. Bir kişi memur diğeri askeri ücret olsa gene alamaz. Ben tek başıma geçiyorum kafaya bak yaş 22 hissedilen 35 40...

Çok güzel.... Sanki yıl 2018 falan da evin yarısını karşılıyorlarmış gibi. Zaten her ay benden o kadar vergi alıyor bu adam.

Konu sahibi arkadaşın ne olduğu belli oldu net olarak. Zaten biliyordum orası ayrı. Blok listeme eklendi. Size de tavsiye ederim.

Reis yine yapmış güzelliğini

3 çocuk için 5000 lira çocuk yardımı mı? Gıda masrafını bile karşılamaz. Zaten bir çocuğu liseye gönderirseniz senelik 1 milyon liradan daha fazla masrafı oluyor. Sadece üç çocuğun eğitimi için senelik 3 milyon lira falan gerekir. 5000 lira yardım beklemek yerine çocuğu aldırmak için 400 euro verip şu ülkede işkence çekmemek ve başka ülkeye taşınmak daha mantıklı. Ucuz işçi bulmak için insanlara çocuk doğurtmak istemeleri tam bir komedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…