Shadow00 38 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 235 Beğeniler 93 Bugün 15:04 #1 Dostlar saçım sert ve uzun olduğundan dolayı krem almayı düşünüyorum. 1-2 yıl önce bu ürünü kullanmıştım fakat daha iyisi varsa onu satın alabilirim: L'Oreal Paris Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml - Kuru ve Sert Saçlar İçin : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik L'Oreal Paris Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml - Kuru ve Sert Saçlar İçin : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik amzn.eu Bu yorum da dikkatimi çekti: Amazon üzerinden öneri yaparsanız güzel olur.
Dostlar saçım sert ve uzun olduğundan dolayı krem almayı düşünüyorum. 1-2 yıl önce bu ürünü kullanmıştım fakat daha iyisi varsa onu satın alabilirim: L'Oreal Paris Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml - Kuru ve Sert Saçlar İçin : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik L'Oreal Paris Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem 150 ml - Kuru ve Sert Saçlar İçin : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik amzn.eu Bu yorum da dikkatimi çekti: Amazon üzerinden öneri yaparsanız güzel olur.
LoxeR 7 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 204 Çözümler 3 Beğeniler 87 Yer New York, United States 48 dakika önce #2 Elidor 7/24 Anında Onarıcı Saç Bakım Kremi 240 Mililitre: Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik bunu kullanıyorum, benim de saçım sert ve dalgalı. Ekstra olarak saç köpüğüne bakabilirsin, bana daha iyi gelmişti. Köpüğü de Morfose kullanıyorum.
Elidor 7/24 Anında Onarıcı Saç Bakım Kremi 240 Mililitre: Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik bunu kullanıyorum, benim de saçım sert ve dalgalı. Ekstra olarak saç köpüğüne bakabilirsin, bana daha iyi gelmişti. Köpüğü de Morfose kullanıyorum.