Yardim Sever Başarılı Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Beğeniler 21 Yer istanbul Bugün 17:37 #1 Selam kıymetli forum üyeleri. Erkekler küpeyi çoğunlukla hangi kulağa takar? Ayrıca her ikisine de takılacağını ben de biliyorum ama erkekler hangisine takıyor, onu merak ediyorum.
Selam kıymetli forum üyeleri. Erkekler küpeyi çoğunlukla hangi kulağa takar? Ayrıca her ikisine de takılacağını ben de biliyorum ama erkekler hangisine takıyor, onu merak ediyorum.
E Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 9 Çözümler 77 Beğeniler 3.516 Bugün 17:40 #2 Genelde sol kulak tercih ediliyor.
AMG GOAT Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.474 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.445 Yer Denizli Bugün 17:41 #3 Her ikisinde benim 2 tane var. Yani toplamda 4.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.524 Çözümler 7 Beğeniler 1.434 Bugün 18:19 #4 Yardim Sever dedi: Selam kıymetli forum üyeleri. Erkekler küpeyi çoğunlukla hangi kulağa takar? Ayrıca her ikisine de takılacağını ben de biliyorum ama erkekler hangisine takıyor, onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz kulağınıza takabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 33 dakika önce
Yardim Sever dedi: Selam kıymetli forum üyeleri. Erkekler küpeyi çoğunlukla hangi kulağa takar? Ayrıca her ikisine de takılacağını ben de biliyorum ama erkekler hangisine takıyor, onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz kulağınıza takabilirsiniz.