Planlanmıyor Erkekler Soruyor ve Kızlar Soruyor kategorisi gelebilir

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Burası genel kapsayıcı forum olsa da, varsayılan özelliği teknoloji ve türevleri. Dolayısıyla "Boyum ne kadar uzar?", "Günde kaç kez mastürbasyon yapmalıyım?" gibi absürt, ucu açık konuları görmek istemiyor, ben değil birçok kişi bu fikre katılmıyor. Erkekler Soruyor ve Kızlar Soruyor'a gidip, sorunlarınızı sorabilirsiniz.

Hoş, buradaki forumdaşlarım birbirlerine olabildiğine yardımcı oluyorlar, neredeyse her konuda olmaya çalışıyorlar, yardımsever bir topluluğuz, ancak kimse böyle absürt konuları görmek istemiyor. Böyle bir konu açıldı ve büyük farkla eksi yemişti diye hatırlıyorum: Erkekler Soruyor Kısmı Gelebilir

Son düzenleme:
Kim kim için soru soracak hocam meraktan soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle yerlerde genellikle sorunun çözümüne odaklı yorumlar gelmiyor. Ya dalga geçiyorlar ya da ciddiye almıyorlar.
Benim gözlemlediğim kadarıyla böyle oluyor.

Arkadaşlar cinsellik bir tabu olmamalı insanlar bari burada sorunlarını ve çözümlerini bulsunlar.

Burası özünde bir teknoloji forumu, kimse "kocam beni gibmiyor" tarzı konuları burada görmek istemez, onun için kızlarsoruyor var zaten. Orada sadece kızlar değil erkekler de soru soruyor, oraya gidebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt