O gemi gelmeyecek
Deneyimli
Arkadaşlar cinsellik bir tabu olmamalı insanlar bari burada sorunlarını ve çözümlerini bulsunlar.
Hocam acaba bunlarda utanma sakınma duygusu yok mu acaba? Ben ne zaman sağlık konusu açmaya çalışsam utancımdan dolayı açmıyorum.Konuya meraktan bakmış bulundum (fazla meraklanmanın zararları...). Keşke bakmaz olaydım, daha da saçma olan bu konulardan bir sürü olması.
Ben konu açmayı geçtim doktora söylemeye bile utanıyorum bazen.Hocam acaba bunlarda utanma sakınma duygusu yok mu acaba? Ben ne zaman sağlık konusu açmaya çalışsam utancımdan dolayı açmıyorum.
Bu konular çok normal ve sık sık konuşuluyor. Hayatın bir parçası. Sperm tadı konusu cidden ortaya çıkabiliyor. Hatta o kadar normal ki çevremdeki çoğu kişinin regl günlerine kadar ezberledim, o günlerde daha iyi davranmaya çalışıyorum. Tabii ki burada konu açılırsa sabunlu mu, sabunsuz mu daha iyi olacağı hakkında bir tartışma olur en fazla.Hocam, acaba bunlarda utanma sakınma duygusu yok mu acaba? Ben ne zaman sağlık konusu açmaya çalışsam utancımdan dolayı açmıyorum.
Bu konular çok normal ve sık sık konuşuluyor. Hayatın bir parçası. Sperm tadı konusu cidden ortaya çıkabiliyor. Hatta o kadar normal ki çevremdeki çoğu kişinin regl günlerine kadar ezberledim, o günlerde daha iyi davranmaya çalışıyorum. Tabii ki burada konu açılırsa sabunlu mu, sabunsuz mu daha iyi olacağı hakkında bir tartışma olur en fazla.
Hocam bunlar hayatın bir parçası ama konu bu değil. Burası bir teknoloji forumu diye açıldı ve insanlar genelde teknoloji, indirim vb. konular açmaya geliyorlar. Ben şahsen ana sayfamda "spermin tadı nasıl" konusu görmek istemem. Bunlar için farklı siteler var orada konuşulabilir.Bu konular çok normal ve sık sık konuşuluyor. Hayatın bir parçası. Sperm tadı konusu cidden ortaya çıkabiliyor. Hatta o kadar normal ki çevremdeki çoğu kişinin regl günlerine kadar ezberledim, o günlerde daha iyi davranmaya çalışıyorum. Tabii ki burada konu açılırsa sabunlu mu, sabunsuz mu daha iyi olacağı hakkında bir tartışma olur en fazla.
Ben de yeri olmadığını söylüyorum zaten. Özel kategorisi çok saçma konularla doluyor, diğer kategoriler yeterli oluyor. Sitedeki yaş düzeyi sebebiyle gelen içerik de çok faydalı olmaz zaten.Burası bir teknoloji forumu diye açıldı ve insanlar genelde teknoloji, indirim vb. konular açmaya geliyorlar.
Kız peşinde koşmuyorum, normal arkadaşlardan bahsediyorum. Sitenin çoğunluğu 18 yaşında bile değil. Gelen içerikler saçma sapan şeyler olacaktır. Buradaki tavsiyeye uyan yanlışlıkla çocuk sahibi bile olur.En büyük ve en fazla kıza sahip olan sensin reis anladık, burada en fazla tükürüklü mü yoksa tükürüksüz mü daha iyi diye konular açılır.