Planlanmıyor Erkekler Soruyor ve Kızlar Soruyor kategorisi gelebilir

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Sitedeki üyelerin %99'u son 1 haftada karşı cinsle (kasiyer haricinde) iletişime bile geçmemişken çok gereksiz olur. Biyoloji dersini saymazsak organı bile çizemezler. Diğer sitede olduğu gibi gereksiz gereksiz konularla dolar. Yeri değil bence. Sitede öyle bir seviye yok. Teması da uygun değil.

POV: Techolay Sosyal'de erkekler soruyor kategorisi açıldıktan sonra anlık benim tepki:

Hocam, acaba bunlarda utanma sakınma duygusu yok mu acaba? Ben ne zaman sağlık konusu açmaya çalışsam utancımdan dolayı açmıyorum.
Bu konular çok normal ve sık sık konuşuluyor. Hayatın bir parçası. Sperm tadı konusu cidden ortaya çıkabiliyor. Hatta o kadar normal ki çevremdeki çoğu kişinin regl günlerine kadar ezberledim, o günlerde daha iyi davranmaya çalışıyorum. Tabii ki burada konu açılırsa sabunlu mu, sabunsuz mu daha iyi olacağı hakkında bir tartışma olur en fazla.

Bu konular çok normal ve sık sık konuşuluyor. Hayatın bir parçası. Sperm tadı konusu cidden ortaya çıkabiliyor. Hatta o kadar normal ki çevremdeki çoğu kişinin regl günlerine kadar ezberledim, o günlerde daha iyi davranmaya çalışıyorum. Tabii ki burada konu açılırsa sabunlu mu, sabunsuz mu daha iyi olacağı hakkında bir tartışma olur en fazla.

En büyük ve en fazla kıza sahip olan sensin reis anladık, burada en fazla tükürüklü mü yoksa tükürüksüz mü daha iyi diye konular açılır.

Ben çoğu kategoriyi gizliyorum. O yüzden çok rahatsız etmiyor. Ayrıca din konusu açılınca ortaya çıkan üyeleri veya alakasız teknoloji konularına damlayan garip tipleri çekecekse faydası da olabilir. Moderasyon denetleyebilecekse olabilir. Ama konu açma sisteminden dolayı yapacaklarını sanmıyorum.

Forumdaki dalga geçme de moderasyonun yetersizliğinden, forumda teknoloji konusunda çok yazı yazanlara genelde veriliyor. Ayrıca moderasyona bence insanlara nasıl davranılacağı, neyin saçma olacağı vb. öğretilmiyor. O yüzden forumda bir sürü saçma fikri olan insanlar da var. Siyasi görüşlerinden bağımsız insanların yaşam tarzına saldıran tipleri gördükçe göz ardı ediyorum. Technopat dönemi bu tarz kişiler aslında teknoloji kısmına yoğunlaştığından az vardı veya renklerini belli etmiyorlardı. Pandemi dönemi çok genç girdi ve ne yazık ki sosyal medyada takılan gençlerin çoğu, çizgili gömlek giyen malum partili dayıların tşört giyen versiyonları.

Bu arada bahsettiğiniz tabu yorumlarda bile var. Saçma denilen şeylerin aslında öğrenilmesi gereken yaşlar. Yaştan bağımsız çoğu kişinin bilmesi gerekiyor. Ama babaları vb. gibi köyden biriyle aynı eski lordların çıkar ilişkisi kafasında evlenip, işten eve ve hazır yemeğini yeyip, parası varsa arada mangal yapıp yaşamak gibi basit şeyler istiyorlar. Güncel sorunlarda kaçıyorlar veya tahammül etmek istemiyorlar. Çoğu cinsellik vb. ile ilgili şeyler öğrenilmediğinden, evlenme çağına gelen bir sürü gelişmemiş davar yetiştirmiş oluyoruz. Buna neden olan da siyasi oy için din derslerini bile değiştiren malum partinin işi. Eskiden cinsellikle ilgili şeyleri bile din derslerinde anlatıp, ergen insanların bilgilenmesi sağlanırdı. Çünkü o dönem hormonları ergen gençleri etkilerdi. Sanki ergenlik yaşamamış veya ergenlikte bile ben olgunum davranan insanlara bakmayın. Şimdi düz bir yerde konuşunca hemen beyin arka kapısına işlenen muhafazakarlık ile o soruları saçma vb. diyerek ezmeye çalışıyorlar. İşte tabu dediği bu.

Cinsellik duyunca saçma, bel altı espiri yapmayan(ergenleri anlarım da 18 yaş üstüne varmışsın, yavaş yavaş hormonların azaldığı yaşlardasın), lise döneminde parkta çekirdek toplarken yoldan geçen kadın vb. hakkında cins yorumlar yapmaya belirli yaştan sonra da devam ediyorsanız bence bu tarz konuları tabu yapmayı bırakıp, daha olgun olmakta fayda var. Özellikle günümüzde milliyetçi diye gezinip, Afgan vb. eleştirirken düşünce yapısı onlara yakın ama toplumun ayıplayacağını bildiğinden renk vermeyen tiplerin de eğitilmesi lazım. Neyse konu konuyu açıyor, iyi bir milliyetçi kendini önce iyi geliştiren bir birey olmalı gözüyle bakıyorum. O yüzden şu tabuları gerçekten bırakılması, azaltılması ve tabuları diriltmeye çalışan mağara insanlarını ayıplamak lazım.

Son düzenleme:
Hocam bunlar hayatın bir parçası ama konu bu değil. Burası bir teknoloji forumu diye açıldı ve insanlar genelde teknoloji, indirim vb. konular açmaya geliyorlar. Ben şahsen ana sayfamda "spermin tadı nasıl" konusu görmek istemem. Bunlar için farklı siteler var orada konuşulabilir.

Burası bir teknoloji forumu diye açıldı ve insanlar genelde teknoloji, indirim vb. konular açmaya geliyorlar.
Ben de yeri olmadığını söylüyorum zaten. Özel kategorisi çok saçma konularla doluyor, diğer kategoriler yeterli oluyor. Sitedeki yaş düzeyi sebebiyle gelen içerik de çok faydalı olmaz zaten.
En büyük ve en fazla kıza sahip olan sensin reis anladık, burada en fazla tükürüklü mü yoksa tükürüksüz mü daha iyi diye konular açılır.
Kız peşinde koşmuyorum, normal arkadaşlardan bahsediyorum. Sitenin çoğunluğu 18 yaşında bile değil. Gelen içerikler saçma sapan şeyler olacaktır. Buradaki tavsiyeye uyan yanlışlıkla çocuk sahibi bile olur.

Geri
Yukarı Alt