Erkeklerin bacak kılları nasıl alınmalı?

Makine ile alacağım muhtemelen ama hangi makine olduğu fark eder mi? Vücut için olmayan bir makine olur mu? Çok kaşındırıyor o yüzden almak istiyorum.
Tüy dökücü krem. Eskiden birkaç kez hamam otu kullanmıştım. Biraz uğraştırıcı ama tüy dökücüye nazaran kılların çıkması daha uzun sürüyor ve daha etkiliydi. Kullanımı da benzer. Sadece hamam otu kullanacaksan aktif vücudunda yara olan yere sürme ciddi yakıyor.

Sakın jilet sürmeyin. Benim bacağımda çok bir kıl yoktu, jiletle almak istedim ve limon tarlası gibi yeşerdi. Diz kapağımda bile kıl var şu an.

Jiletin kılları arttırma gibi bir özelliği yok. Makine de eğer çok iyi bir şey almayacaksanız almayın. Aynı yerin üzerinden 4-5 kere geçmenize rağmen almayabiliyor. Önerim tüy dökücü krem. Hızlı ve en iyi sonuç. Ama biraz pahalı olabiliyor.

Tüy dökücü krem.

Makine ile alacağım muhtemelen ama hangi makine olduğu fark eder mi? Vücut için olmayan bir makine olur mu? Çok kaşındırıyor o yüzden almak istiyorum.

Ben makine ile alıyorum hiç kaşınma olmuyor ama kızarıyor.

Kafamda kimyasal olarak zararlı olduğuna dair geçmişten bir bilgi kalmış. Şahsen hamam otu tavsiye etmem arkadaşa.

Kafamda kimyasal olarak zararlı olduğuna dair geçmişten bir bilgi kalmış. Şahsen hamam otu tavsiye etmem arkadaşa.

Hamam otu bozuk yumurta gibi kokuyor kokusunu aldıkca kusasım geliyor igrenc kokusu 30 dk kalıyor üstünde gerek yok bence.

Tüy dökücünün zamanını ayarlayamazsanız inanılmaz kötü tahriş oluyor, yürüyemeyecek hale gelirsiniz.

Hamam otu bozuk yumurta gibi kokuyor kokusunu aldıkca kusasım geliyor igrenc kokusu 30 dk kalıyor üstünde gerek yok bence.
Kullanıp üzerine yıkandığında sorun olmuyor da daha etkili.
Ben doktor tavsiyesi ile kullanmıştım zamanında.

Sıfır almayacaksan tıraş makinesine yüksekliği en az olan başlıktan takıp üzerinden geç. Erkeğe bembeyaz bacak gitmiyor bana kalırsa. Sıfır alacaksan arkadaşların dediği gibi yapabilirsin.
Aslında aklımda bir fikir yok. Şuan kaşındırdığı için almak istiyorum tüylü bir pijama falan giydiğimde bacaklarım kaşınıyor. Bende olan makinada ise saçma bir durum var numarasını yükseltsem bile başlığı takınca kesmiyor hiç.

Bende öyle yapmak isterim sıfır almayı bilmiyorum jilet ile almak istemiyorum. Ama bende olan makinede sorun var sanırım. Numarayı yükseltip başlığı takınca kesmiyor bildiğiniz.

Tüy dökücü krem.
Biraz pahalı olur tüy dökücü krem. 10 tane falan kullanmam gerekebilir.

Tüy dökücünün zamanını ayarlayamazsanız inanılmaz kötü tahriş oluyor, yürüyemeyecek hale gelirsiniz.
Zamanını nasıl ayarlamalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…