Erken seçim olacağını düşünüyor musunuz?

Cevap versene. Muhalefet gelince ne olacak hadi. Verecek cevabın yok çünkü ülke vatan kalmayacak onlar gelirse.
Asıl senin verecek bir yanıtın yok. Ve gerçekleri göremeyecek kadar da körsün. Ben devlet hastanesinden bir randevu almak istediğimde gözüm için haftalar sonrasına atıyordu geçtiğimiz yıllarda.

Oh ne iyi ya. Yanlışları yap yap ülkeyi batır sonra da küçücük düzelince "Bakın ben düzelttim" diyerek oy kazan hâlâ sana inansınlar.

Muhalefet gelince en azından ifade özgürlüğü daha çok olacak, adalet daha çok yerini bulacak. Mesela bir tane Afrika ülkesinin cumhurbaşkanının oğlu suç işledikten sonra serbest kalmayacak. Mesela Anayasa Mahkemesi kararlarına riayet edilecek. Mesela insanlar eleştiri yaptı diye hapse girmeyecek. Sayayım mı daha?

Gerçekleri göremeyecek kadar gözünüz kararmış. Bir tane adamın peşinden gidiyorsunuz. O adam ölünce hepiniz koyun sürüsü gibi dağılacaksınız.

Muhalefet gelse daha mı iyi olacak diyip duruyorsun ya kaç mesajdır. Şu inadınızdan vazgeçip denemeye karar verirseniz görürüz de siz denemek de istemiyorsunuz ki. Neymiş ülke batarmış. Bu ülke neleri atlattı kıytırık bi' muhalefet partisi iktidar olunca mı ülkeyi batıracak? Bu ülke senin gözünde bayağı güçsüz demek ki. Ya da 2017'de ellerinizle verdiğiniz yetkilerin farkındasınız. Eh vermeseydiniz ne diyeyim?

Doktorlara giderlerse gitsinler, diyen bi' adam için çok bile konuştum. Gözünüzün tez zamanda açılması dileğiyle.

Son düzenleme:
Memur ailenin harçlığı ile geçinen, odasından dışarı çıkıp gerçek hayatın ne olduğuna bakmayan, vatan iha siha ile besleneceğini sanan, onlar türkçü onlar kürtçü diyen, 20 senedir olan her şeyi başa gelmemiş bir muhalefete yıkan, arkadaşımıza bu kadar sayfa ne anlattınız acaba ? Uğraştınız da ne oldu :D Engelleyin geçin, bunlarda bir şeyler söylenince fikrinin değişebileceği bir kapasite olsa zaten hiç bu tarz muhabbetler olmaz.

BTS ne alaka XD. 14 yaşındaki kızlardan medet ummuyor kimse dert etme. Yoksa bu BTS uydurduğunuz yeni bir terör örgütü mü?
Hocam bırakın şu vasat cahil trolü, daha yeni katılmış belli trol olduğu, kuru soğan ekmek kemirmeye devam etsin.

@Bengisevi, Boşverin hocam cahile bin söz söylesen gene anlamaz.
Aynen öyle hocam çok aşırı vasat bir trol zaten.

CHP aday çıkaramayacak bu gidişle. Tek aday olarak gideriz seçime. Pusulada sadece Erdoğan olur.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt