Erken yatma alışkanlığı nasıl kazanılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cobra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 132
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Cobra

Yetkin
Sürekli bilgisayar başında olduğumdan uykum gelmiyor, her gün 4-5 gibi yatıyorum. Nasıl uykumu düzene sokabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli bilgisayar başında olduğumdan uykum gelmiyor, her gün 4-5 gibi yatıyorum. Nasıl uykumu düzene sokabilirim?
Gün içinde spor yaparsan o yorgunlukla ne kadar bilgisayar başında olursan ol 4-5 gibi yatamazsın muhtemelen.

Gün boyunca seni yoracak işler yapmalısın. Bunların başında spor geliyor. Zaten eve geldiğinde halin kalmayıp erken yatarsın. Haricinde yapabiliyorsan bilgisayarına kısıtlama getirebilirsin.

Artık istesen de yatma alışkanlığı kazanamazsın, yaz gelince sivrisineklerde geldi haliyle artık uyumayı unutabilirsin neden diye soracaksan kendimden biliyorum.

Sürekli bilgisayar başında olduğumdan

Sebebini kendion vermissin zaten. Bilgisayari telefonu birak. Git kendine bir ugras bul. Gec yatan bir insan ya yorulmuyor bos beles geziyordur ya da saglik sorunu vardir. Hangisi olduguna sen karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…