Diyorum ki normal falan bulmuyorum. Bu kadar nefret edilme sebebi de medyada sürekli kendilerinden bahsettirmeleri her filmde ve oyunda olmaları. İnsanlar sevdiği oyunun ana karakterini eş cinsel görmek istemiyor hadi eş cinsel olması neyse de oyunda bu ilişkinin görünmesini istemiyor. Yani durum böyle.

Bunlar hep Amerika'nın oyunları dünya nüfusunu azaltacaklar 😝🤪

Dediğine katılıyorum öyle bir sapkınlıkları varsa kendi içlerinde yaşasınlar ne yapalım? Ama şirketlerin fonlanmasıyla oyunlara, filmlere ve dizilere entegre edilmesi insanın midesini bulandırıyor.

Diyorum ki normal falan bulmuyorum. Bu kadar nefret edilme sebebi de medyada sürekli kendilerinden bahsettirmeleri her filmde ve oyunda olmaları. İnsanlar sevdiği oyunun ana karakterini eş cinsel görmek istemiyor hadi eş cinsel olması neyse de oyunda bu ilişkinin görünmesini istemiyor. Yani durum böyle.
Son zamanlarda benim de artık midemi kaldırmaya başladı, ben normaldir insanların kiminle olduğuna karışmak bana düşmez diyordum ama her filmde eşcinsel bir karakter olup o karakterin de ilişkisine apayrı bir yer verilmesi sinirlerimi bozmaya başladı. Polis dizisinde ne yapayım ben adamın cinselliğini?

@Kriyus, biyolojik cinsiyet (sex) ayri bir sey, toplumsal cinsiyet (gender) ayri bir sey zaten.

Biyolojik olarak zaten erkek ve kadin kabul edilir. XY ve XX kromozomlari vardir.

Bunun disinda interseks dedigimiz ne tam erkek ne de kadin olmayan karmasik ekstrem durumlar vardir. Tamamen dogustan olan bir sey.

Millete gösterip özendirmediği ve LGBT yürüyüşlerine/protestolarına katılmadığı sürece umurumda değil, saygıyı ise kişiliğine göre duyarım. Hepsi kötü niyetli olacak diye bir şey yok.

Ben bu LGBT bireylerin filmlere dizilere ve oyunlara bulaşmasından sonra alayından nefret ediyorum. Ne halt yerse yesinler yeterli göz önünde olmasınlar.

@Kriyus, biyolojik cinsiyet (SEx) ayri bir şey, toplumsal cinsiyet (gender) ayri bir şey zaten.

Biyolojik olarak zaten erkek ve kadin kabul edilir. Xy ve XX kromozomlari vardir.

Bunun disinda interseks dedigimiz ne tam erkek ne de kadin olmayan karmasik ekstrem durumlar vardir. Tamamen dogustan olan bir şey.

İnterseks dediğimiz şey genetik olarak anomali. 6. parmak ne kadar anormal ise interseks olmakta o kadar anormal.

Normal falan değil, evli fakir ailelerin kız çocuklarını 2 gay adamın, 3 gay adamın, erkek çocuklarını 2'li 3'lü kadın çiftlerin alıp kendi anne baba sanması sapıklıktır

Son düzenleme:
Ben bu LGBT bireylerin filmlere dizilere ve oyunlara bulaşmasından sonra alayından nefret ediyorum. Ne halt yerse yesinler yeterli göz önünde olmasınlar.
Şimdi burada ince bir çizgi var, film veya oyun tamamen bu konularla alakalıysa bu gayet normal. Ama rastgele bir dizi/filmde karakter bunu söyledikten sonra üstüne 3 bölüm bunun hakkında bölümler çıkarsa orada tüm tadım kaçar benim. Polis dizisi izliyordum bir karakter eşcinsel diye bunun hakkında 4-5 bölüm konuştular. (Aradaki cümleyi kaldırdım çünkü o da normal değil gibi geldi.)

Normal falan değil, evli fakir ailelerin kız çocuklarını 2 gay adamın, 3 gay adamın, erkek çocukları 2'li 3'lü kadın çiftlerin alıp kendi anne baba sanması sapıklıktır
Burada neden bahsettiğini tam anlamadım ama evlat edinmekten bahsediyorsun sanırım. Bir çocuk aile ne olursa olsun güvende ve mutlu bir şekilde büyüdüğü sürece sorun nerede tam olarak? Klasik Türk ailesi içinde büyüyüp erkeğin kılını kıpırdatmayıp kadının köle olarak görüldüğü aile yapısında büyümesinden çok daha iyidir.