YXEL

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Adı var kendi yok. Geçen gün bir haber okudum, 6G geliyor diye. Biz daha odanın kapısını kapatınca sinyal alamıyoruz, neyse. Ankara gibi şehirde, ücretsiz internet hizmetinin bu kadar kötü olmasını aklım almıyor. Anlık bir durum değil, sürekli böyle.

ESB.webp

Adı var kendi yok. Geçen gün bir haber okudum, 6G geliyor diye. Biz daha odanın kapısını kapatınca sinyal alamıyoruz, neyse. Ankara gibi şehirde, ücretsiz internet hizmetinin bu kadar kötü olmasını aklım almıyor. Anlık bir durum değil, sürekli böyle.

Eki Görüntüle 172981

Ankara'da insanlar biraz yamyam gibi oraya önceden gitmiştim adamlar sırf ücretsiz Wi-Fi var diye ayrılmıyor böyle yerlerden.

Ücretsiz diye en kötü bağlantıyı yapmışlar. Üstüne yüzlerce kişi aynı anda bağlanınca bu hale geliyor.
Hizmet çok kötü. Bu saat aralığında havalimanında yolcu yok denecek kadar az.
Ankara'da insanlar biraz yamyam gibi oraya önceden gitmiştim adamlar sırf ücretsiz Wi-Fi var diye ayrılmıyor böyle yerlerden.
Pek alaka kuramadım ifadenizle, benzetmeniz hoş değil. Havalimanına insanlar hava almaya gelmiyor sonuçta. Bir seyahat planınız var ve saati beklerken internet hizmeti almak istiyorsunuz.

Tam olarak hangi otogar olduğunu hatırlamıyorum ama Ankara'da bir otogarda bedava internette 30 Mbps alabilmiştim. Merkezdi sanırsam. 1 otobüs ile Anıtkabir'e gidilebiliyordu.