Adı var kendi yok. Geçen gün bir haber okudum, 6G geliyor diye. Biz daha odanın kapısını kapatınca sinyal alamıyoruz, neyse. Ankara gibi şehirde, ücretsiz internet hizmetinin bu kadar kötü olmasını aklım almıyor. Anlık bir durum değil, sürekli böyle.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Ücretsiz diye en kötü bağlantıyı yapmışlar. Üstüne yüzlerce kişi aynı anda bağlanınca bu hale geliyor.
Adı var kendi yok. Geçen gün bir haber okudum, 6G geliyor diye. Biz daha odanın kapısını kapatınca sinyal alamıyoruz, neyse. Ankara gibi şehirde, ücretsiz internet hizmetinin bu kadar kötü olmasını aklım almıyor. Anlık bir durum değil, sürekli böyle.
Eki Görüntüle 172981
Ankara'da insanlar biraz yamyam gibi oraya önceden gitmiştim adamlar sırf ücretsiz Wi-Fi var diye ayrılmıyor böyle yerlerden.
Hizmet çok kötü. Bu saat aralığında havalimanında yolcu yok denecek kadar az.Ücretsiz diye en kötü bağlantıyı yapmışlar. Üstüne yüzlerce kişi aynı anda bağlanınca bu hale geliyor.
Pek alaka kuramadım ifadenizle, benzetmeniz hoş değil. Havalimanına insanlar hava almaya gelmiyor sonuçta. Bir seyahat planınız var ve saati beklerken internet hizmeti almak istiyorsunuz.Ankara'da insanlar biraz yamyam gibi oraya önceden gitmiştim adamlar sırf ücretsiz Wi-Fi var diye ayrılmıyor böyle yerlerden.
İtachi Uchiha
Yetkin
Sözde 6G gelecek. Gelse ne olur? 1-2 yere koyup bırakacaklar. Bu ülkeye 50 yıl geçse dahi 5G'yi komple getiremezler.Hizmet çok kötü. Bu saat aralığında havalimanında yolcu yok denecek kadar az.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet