WrOwLed

Becerikli
2100 TL vererek ESET Smart Security Premium aldım. İnternet Download Manager kullanıyorum. İndirirken tarama yapar mı? Ayar yapmak gerekli mi? Bütün antivirüsler için soruyorum. Anneme ve babama da aynısını yapacağım; farklı antivirüsler var. Birde esetin reklam engelleme özelliği yok mudur ?

1758564997736.webp

Son düzenleme:
2100 TL vererek ESET Smart Security Premium aldım. İnternet Download Manager kullanıyorum. İndirirken tarama yapar mı? Ayar yapmak gerekli mi? Bütün antivirüsler için soruyorum. Anneme ve babama da aynısını yapacağım; farklı antivirüsler var. Birde esetin reklam engelleme özelliği yok mudur ?

Eki Görüntüle 187089

ESET Smart Security Premium ile Internet Download Manager (IDM) Ayarları​

# İndirme Sırasında Tarama​

ESET Smart Security Premium, otomatik olarak indirilen dosyaları tarar. Ancak, ayarlarınızı kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. ESET Arayüzü Açın: ESET Smart Security Premium'un ana ekranını açın.

2. Ayarlar: Sol menüden "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.

3. Gelişmiş Ayarlar: "Gelişmiş Ayarlar" (Advanced Setup) bölümüne girin.

4. Dosya Tarama Ayarları: "İhtiyaçlar" altında "Tarayıcılar ve Uygulamalar" veya "İndirilen Dosyalar" bölümüne gidin.

5. Tarayıcı Tarama Seçeneğini Kontrol Edin: IDM ile indirdiğiniz dosyaların taranmasını sağlamak için ilgili ayarları etkinleştirin.

# Farklı Antivirüsler için Genel Bilgiler​

Diğer antivirüs yazılımlarında da benzer ayarlar mevcuttur. Genellikle indirmeleri tarayan bir özellik bulunmaktadır. Ayarları kontrol etmek için:

• Antivirüs yazılımının ana ekranından "Ayarlar" veya "Gelişmiş Ayarlar" sekmesine gidin.
  • "İndirme Tarama" veya "Dosya Tarama" seçeneğini arayın ve etkinleştirin.

# ESET'in Reklam Engelleme Özelliği​

ESET Smart Security Premium, reklam engelleme özelliğine sahip değildir. Ancak, tarayıcılar için eklentiler veya uzantılar kullanarak web sayfalarındaki reklamları engelleyebilirsiniz.

# Sonuç​

• ESET, IDM ile indirilen dosyaları tarar ve ayarları yapmak faydalıdır.
  • Diğer antivirüslerde de benzer ayarlar vardır.
  • ESET’in reklam engelleme özelliği yoktur; tarayıcı uzantılarına başvurabilirsiniz.

ESET Smart Security Premium ile Internet Download Manager (IDM) Ayarları​

# İndirme Sırasında Tarama​

ESET Smart Security Premium, otomatik olarak indirilen dosyaları tarar. Ancak, ayarlarınızı kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. ESET Arayüzü Açın: ESET Smart Security Premium'un ana ekranını açın.

2. Ayarlar: Sol menüden "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.

3. Gelişmiş Ayarlar: "Gelişmiş Ayarlar" (Advanced Setup) bölümüne girin.

4. Dosya Tarama Ayarları: "İhtiyaçlar" altında "Tarayıcılar ve Uygulamalar" veya "İndirilen Dosyalar" bölümüne gidin.

5. Tarayıcı Tarama Seçeneğini Kontrol Edin: IDM ile indirdiğiniz dosyaların taranmasını sağlamak için ilgili ayarları etkinleştirin.

# Farklı Antivirüsler için Genel Bilgiler​

Diğer antivirüs yazılımlarında da benzer ayarlar mevcuttur. Genellikle indirmeleri tarayan bir özellik bulunmaktadır. Ayarları kontrol etmek için:

• Antivirüs yazılımının ana ekranından "Ayarlar" veya "Gelişmiş Ayarlar" sekmesine gidin.
  • "İndirme Tarama" veya "Dosya Tarama" seçeneğini arayın ve etkinleştirin.

# ESET'in Reklam Engelleme Özelliği​

ESET Smart Security Premium, reklam engelleme özelliğine sahip değildir. Ancak, tarayıcılar için eklentiler veya uzantılar kullanarak web sayfalarındaki reklamları engelleyebilirsiniz.

# Sonuç​

• ESET, IDM ile indirilen dosyaları tarar ve ayarları yapmak faydalıdır.
  • Diğer antivirüslerde de benzer ayarlar vardır.
  • ESET’in reklam engelleme özelliği yoktur; tarayıcı uzantılarına başvurabilirsiniz.
Çok tesekkür ederim .