Merhaba, bu crack dosyalarını yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bu konuyu açmak yasak mı bilmiyorum ama bende biraz paranoyaklık var. Bana göre bunlar büyük ihtimalle false positive, ama yine de sizin fikrini almak istedim.

C:\Program Files\Image-Line\FL Studio 2024\Plugins\Fruity\Generators\FLEX\engine_x64.dll Win64/HackTool.Crack.EH potentially unsafe application

C:\Program Files\Image-Line\FL Studio 2024\FLEngine_x64.dll a variant of Win32/Packed.VMProtect.ACX trojan

C:\Users\NotXera\Downloads\GenP.v3.5.0-CGP\GenP.v3.5.0-CGP\GenP 3.5.0.exe a variant of Win64/Agent.B potentially unsafe application a variant of Win32/Packed.VMProtect.ACX trojan

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü paketlemeden ve tip kayıklığından yemiş. Kötü paketleme=içeriği okunamaması için şifrelenmiş paket. Tip kayıklığı=düşük itibarlı, genelde korsan yazılımların atıldığı ama zararlı aktivitesi kanıtlanmamış kategori.

Kötü paketlemeden ve tip kayıklığından yemiş. Kötü paketleme = içeriği okunamaması için şifrelenmiş paket. Tip kayıklığı = düşük itibarlı, genelde korsan yazılımların atıldığı ama zararlı aktivitesi kanıtlanmamış kategori.

Yani hocam endişelenmeye gerek yok mu?