KS KS YLN Uzman Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 277 Makaleler 4 Çözümler 3 Beğeniler 127 Yer Mersin 31 Mayıs 2026 #11 senuzulme dedi: Sorun yok hocam güvendesiniz. Yanlışlıkla tıklasanız ve zararlı bir bağlantı indirmeye çalışsanız bile yazılım engeller zaten, olayı bu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım alttan alttan soyuyorlar seni falan dediler de çok da güvenemedim konu açayim dedim. Ayrıyeten bu bildirimleri nasıl engellerim? Malwarebytes adcleaner ile tarama yaptım ve bunu buldu, sanırım çözdüm. Son düzenleme: 31 Mayıs 2026
senuzulme dedi: Sorun yok hocam güvendesiniz. Yanlışlıkla tıklasanız ve zararlı bir bağlantı indirmeye çalışsanız bile yazılım engeller zaten, olayı bu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım alttan alttan soyuyorlar seni falan dediler de çok da güvenemedim konu açayim dedim. Ayrıyeten bu bildirimleri nasıl engellerim? Malwarebytes adcleaner ile tarama yaptım ve bunu buldu, sanırım çözdüm.
Uyuyan Sincap 69 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.257 Çözümler 7 Beğeniler 3.134 31 Mayıs 2026 #12 YLN dedi: Arkadaşlarım alttan alttan soyuyorlar seni falan dediler de çok da güvenemedim konu açayim dedim. Ayrıyeten bu bildirimleri nasıl engellerim? Eki Görüntüle 253933 Malwarebytes adcleaner ile tarama yaptım ve bunu buldu, sanırım çözdüm. Genişletmek için tıkla... Hocam Emsisoft emergency kit, Kaspersky virüs removal tool ve Hitman Pro ile de taratın. AdwCleaner çok false positive veriyor benim Tencent Games dosyalarını silmişti bir ara.
YLN dedi: Arkadaşlarım alttan alttan soyuyorlar seni falan dediler de çok da güvenemedim konu açayim dedim. Ayrıyeten bu bildirimleri nasıl engellerim? Eki Görüntüle 253933 Malwarebytes adcleaner ile tarama yaptım ve bunu buldu, sanırım çözdüm. Genişletmek için tıkla... Hocam Emsisoft emergency kit, Kaspersky virüs removal tool ve Hitman Pro ile de taratın. AdwCleaner çok false positive veriyor benim Tencent Games dosyalarını silmişti bir ara.