Mis gibi WhatsApp varken neden 20 yıllık sunucuları değiştirilmiş uygulamaları kullanıyorsunuz? Hadi ben de nostaljiyi severim ama bu kadarı da fazla. Eğer kullanan var mı diye soracak olursan çok yok.
Mis gibi WhatsApp varken neden 20 yıllık sunucuları değiştirilmiş uygulamaları kullanıyorsunuz? Hadi ben de nostaljiyi severim ama bu kadarı da fazla. Eğer kullanan var mı diye soracak olursan çok yok.
Aslında anlatacağımı anlatamadım malum yorgunluktan. Hocam nostalji iyi de ama özellikle MSN gibi eski bir uygulamayı sunucuları değiştirilmiş bir client ile kullanmak baya mantıksız. Her şey eskiden güzeldi diye boşuna dememişler.
Aslında anlatacağımı anlatamadım malum yorgunluktan. Hocam nostalji iyi de ama özellikle MSN gibi eski bir uygulamayı sunucuları değiştirilmiş bir Client ile kullanmak bayağı mantıksız. Her şey eskiden güzeldi diye boşuna dememişler.
Sunucuların değiştirildiğini ben de biliyorum merak etmeyin, dediğinizide gayet iyi anladım. 98 yılında ilk kullandığım uygulama olduğu için biraz tuhaf hissettim, fazla kullanmam silerim zaten.