Detaylar
Kim cevapladı?Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bunların hepsi planlandı bop projesi altında yapıldı. Hiç düşündünüz mü neden bir ton arapları aldılar sınırdan elini kolunu sallayan giriyor. Ağır müebbet suçluları neden saldırlar? Teröristleri neden içeri aldılar saldılar. Artık bu ülke güvenli olmaktan çıktı. Bütün yaşanan her şey yüzde 52'nin üzerinedir. Kendi çıkarları için ülkesini satanlar utanırlar mı sanmam. Dini oyuncak ettiler. Bir de sahte tarihciler çıktı.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Ülke yakında 80'ler cartel kolombiyasına dönüşecek. Söylemek istediğim, anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki. Bu olay bir gün hepimizin başına gelebilir ve elimizden hiçbir şey gelmeyecek. Çok kötü bir durum. Nerede tecavüzcü, hırsız, katili var dışarıda üniversiteli gençler içeride. Siyasal İslam ve sonuçları.
Allah razı olsun vatandaşlardan. Keşke bir şey olmasaydı saldırılan kişiye. Bunu yapan kişilerde. Aynısını yaşamadan ölmesin. Ülke çok tehlikeli olmaya başladı. Ben vatandaşlardan Allah razı olsun dedim. Şu yüzden. Hemen plaka fotoğrafını çekmeye çalıştı. Ve ölen kişinin yanına koştular. Allah ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun.
Bunların hepsi planlandı bop projesi altında yapıldı. Hiç düşündünüz mü neden bir ton arapları aldılar sınırdan elini kolunu sallayan giriyor. Ağır müebbet suçluları neden saldırlar? Teröristleri neden içeri aldılar saldılar. Artık bu ülke güvenli olmaktan çıktı. Bütün yaşanan her şey yüzde 52'nin üzerinedir. Kendi çıkarları için ülkesini satanlar utanırlar mı sanmam. Dini oyuncak ettiler. Bir de sahte tarihciler çıktı.
Ülkeyi satan kişi. Yakında Amerika'ya kaçar.
Gece
Üstün
Bu kesim yüzlerce, binlerce gencin, insanın canını aldı. Bunlara her şey müstahak aslında ama kurunun yanında yaş da yanıyor.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu kesim yüzlerce, binlerce gencin, insanın canını aldı. Bunlara her şey müstahak aslında ama kurunun yanında yaş da yanıyor.
Durum çok kötü artık yapılan projeden geri adım da atılamıyor acayip çıkmaza girdik. Önce bu adam gitmeli ama sonrası da belli değil akıbet ne olacak. Düzgün yönetecek adam yok.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Ülkenin çivisi çıktı. Madem her önüne gelen silah alıyor, bireysel silahlanma yasal hale gelsin. Bundan daha fazla ölüm olacağını sanmıyorum. En azından millet kendisini korur bu şekilde. Aklı selim olan, oy verme IQ sınırının biraz üstünde olan vatandaşlar zaten bunu kötüye kullanmazlar.