Sorum basit, kardeşim evde eski bir laptop buldu. Yanlış hatırlamıyorsam 2016 civarında almıştık. Şimdi kardeşim bunu kullanmak istiyor ama içindeki işletim sistemi bilgisayara göre bayağı bir ağır (Windows 10) bu bilgisayar için basit, hafif, tablet/bilgisayar modları arasında geçiş yapabileceğim bir işletim sistemi önerir misiniz? Aklımda ChromeOS var. Başka hangi işletim sistemlerini önerirsiniz?
Herkese selam. ChromeOS Flex kurdum ve kullandım. Bugün gördüğüm şeyleri anlatacağım. Güzel yanları Hızlı, yani gerçekten bayağı hızlı. Chrome, siteler, YouTube uygulaması 1-2 saniye de tak diye açılıyor. Sistemi yeniden başlatsam bile Chrome'u açtığım da en son kaldığım sekmeler tak diye...
Sorun şöyle: Başka bir Windows PC'den USB'ye Windows yazdırdım. Boot etme ekranında USB'yi seçiyorum, ekranda “Press Any Key to boot From USB” diyor, ancak klavye de bir tuşa tıklasam da, tıklamasam da yine ChromeOS Flex açılıyor. Eskiden bilgisayarı formatlamak istediğim zaman “Press Any Key to...
techolay.net
Bu arada Windows 10 LTSC veya LTSB’de kurabilirsiniz.
Sorum basit, kardeşim evde eski bir laptop buldu. Yanlış hatırlamıyorsam 2016 civarında almıştık. Şimdi kardeşim bunu kullanmak istiyor ama içindeki işletim sistemi bilgisayara göre bayağı bir ağır (Windows 10) bu bilgisayar için basit, hafif, tablet/bilgisayar modları arasında geçiş yapabileceğim bir işletim sistemi önerir misiniz? Aklımda ChromeOS var. Başka hangi işletim sistemlerini önerirsiniz?