jager Becerikli Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 157 Beğeniler 45 27 Aralık 2024 #1 Yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm Heribert Yavuz 27 Aralık 2024 jager dedi: Bakmam lazımda Intel Celeron işlemcili 4 GB RAM'li bir makineydı sanırım. Genişletmek için tıkla... Her Celeron'a kurulmuyor, kurulsa bile donanım hızlandırma çalışmama durumu var.
jager dedi: Bakmam lazımda Intel Celeron işlemcili 4 GB RAM'li bir makineydı sanırım. Genişletmek için tıkla... Her Celeron'a kurulmuyor, kurulsa bile donanım hızlandırma çalışmama durumu var.
macers Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 78 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 32 7 Ocak 2025 #11 jager dedi: Hocam peki stabil işletim sistemi önriniz var mı eski sistemler içn. Genişletmek için tıkla... Bende de var celeron işlemcili laptop. ChromeOS Flex veya brunch daha iyi oluyor. Artı 0 Eksi
jager dedi: Hocam peki stabil işletim sistemi önriniz var mı eski sistemler içn. Genişletmek için tıkla... Bende de var celeron işlemcili laptop. ChromeOS Flex veya brunch daha iyi oluyor.