Eski Fenerbahçeli ve milli futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırı düzenlendi

Yazdığım mesajı okursan bence 3 kişi var. Ama Ali Koç'un ve Acun Ilıcalı'nın böyle işlere karışacağını hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle taraftar gruplarından birisinin işidir.

Bence

İzlemiştim bu yayını. Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe yenilince zevk alıyorum, seviniyorum. Ama bu adamın düştüğü durum gerçekten çok kötü ya. Serhat Akın kadar şu takımı seven ve umursayan birisinin olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Serhat Akın'a motosikletten ateş açıldıysa, motosikletle İstanbul içerisinde icraat yapan tek bi çete grubu var, Daltonlar. Bunlarla kim yakın? Cem Gölbaşı. Cem Gölbaşı kim? Ali Koç'un tetikçisi.

Serhat Akın'a motosikletten ateş açıldıysa, motosikletle İstanbul içerisinde icraat yapan tek bi çete grubu var, Daltonlar. Bunlarla kim yakın? Cem Gölbaşı. Cem Gölbaşı kim? Ali Koç'un tetikçisi.

Bir de teker teker geçmiş olsun mesajları yayınlıyorlar. Bakalım günah keçisi kim olacak.

Sanki geçmiş yayınlarında Ali Koç tarafından tehdit edildiğini söylemişti. Geçmiş olsun, umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Serhat Akın kadar şu takımı seven ve umursayan birisinin olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Klasik Türkiye hocam ya. Popoya popo diyen hep hain sayılıyor ne yazık ki.

Yazdığım mesajı okursan bence 3 kişi var. Ama Ali koç'un ve Acun ılıcalı'nın böyle işlere karışacağını hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle taraftar gruplarından birisinin işidir.

Niye sanmıyorsun? Arkalarında hükümet varken, her şeyi yaparlar.

Klasik Türkiye hocam ya. Popoya popo diyen hep hain sayılıyor ne yazık ki.

Her konuyu Türkiye ile bağdaştırmanız çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…