0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.476 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.046 Yer İstanbul 24 Nisan 2025 #1 Cihaz Samsung Galaxy J7 2016 Selam. Elimde eski telefonum Samsung Galaxy J7 2016 var. Boşta duruyor ama bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Android sürümü: 8.1 Samsung Experience: 9.5 Depolama: 16 GB RAM: 2 GB Wi-Fi sürümü: Wi-Fi 4 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2025
Selam. Elimde eski telefonum Samsung Galaxy J7 2016 var. Boşta duruyor ama bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Android sürümü: 8.1 Samsung Experience: 9.5 Depolama: 16 GB RAM: 2 GB Wi-Fi sürümü: Wi-Fi 4
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 24 Nisan 2025 #2 Güvenlik kamerası yapabilirsin, ailede kucuk çocuk varsa baslangıc telefonu olarak verebilirsin.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.499 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 24 Nisan 2025 #3 İçine PPSSPP emülatörü yükle birde kontrolcü al. PSP olur artık.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 24 Nisan 2025 #4 Simon dedi: İçine PPSSPP emülatörü yükle bir de kontrolcü al. PSP olur artık. Genişletmek için tıkla... MicroSD kartlar lazım. Normal hafızası birkac oyun yukler sadece.
Simon dedi: İçine PPSSPP emülatörü yükle bir de kontrolcü al. PSP olur artık. Genişletmek için tıkla... MicroSD kartlar lazım. Normal hafızası birkac oyun yukler sadece.
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 24 Nisan 2025 #5 Bu arkadaş böyle değerlendirmiş.
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 2 Beğeniler 861 24 Nisan 2025 #6 USB kablo ile PC'ye bağla ve monitör olarak kullan. Xdisplay aracı uygulama olarak iş görür.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 24 Nisan 2025 #7 TırcıDerler dedi: Bu arkadaş böyle değerlendirmiş. Genişletmek için tıkla... Bende de J7 Core vardı sanki. Onda da (bunun gibi olabilir) ilginc deneyler yapmak istiyorum ama ne zaman yapabilirsem.
TırcıDerler dedi: Bu arkadaş böyle değerlendirmiş. Genişletmek için tıkla... Bende de J7 Core vardı sanki. Onda da (bunun gibi olabilir) ilginc deneyler yapmak istiyorum ama ne zaman yapabilirsem.
KS KS 0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.476 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.046 Yer İstanbul 1 Mayıs 2025 #8 HunteX dedi: USB kablo ile PC'ye bağla ve monitör olarak kullan. Xdisplay aracı uygulama olarak iş görür. Genişletmek için tıkla... Sadece 10dk'lık süre veriyor hocam. + olarak nedense PC-Telefon birbirini görmüyor. TırcıDerler dedi: Bu arkadaş böyle değerlendirmiş. Genişletmek için tıkla... Ahahahahahaha . Donanımsal bir müdahalede bulunmak istemiyorum ya, ayriyeten böyle bir şeye de ihtiyacım yok ama yine de teşekkür ederim. Simon dedi: İçine PPSSPP emülatörü yükle birde kontrolcü al. PSP olur artık. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Aakons dedi: Güvenlik kamerası yapabilirsin, ailede kucuk çocuk varsa baslangıc telefonu olarak verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olabilir yine hocam.
HunteX dedi: USB kablo ile PC'ye bağla ve monitör olarak kullan. Xdisplay aracı uygulama olarak iş görür. Genişletmek için tıkla... Sadece 10dk'lık süre veriyor hocam. + olarak nedense PC-Telefon birbirini görmüyor. TırcıDerler dedi: Bu arkadaş böyle değerlendirmiş. Genişletmek için tıkla... Ahahahahahaha . Donanımsal bir müdahalede bulunmak istemiyorum ya, ayriyeten böyle bir şeye de ihtiyacım yok ama yine de teşekkür ederim. Simon dedi: İçine PPSSPP emülatörü yükle birde kontrolcü al. PSP olur artık. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Aakons dedi: Güvenlik kamerası yapabilirsin, ailede kucuk çocuk varsa baslangıc telefonu olarak verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Olabilir yine hocam.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 5 Mayıs 2025 #9 0xraptoRwave dedi: Sadece 10dk'lık süre veriyor hocam. + olarak nedense PC-Telefon birbirini görmüyor. Genişletmek için tıkla... Bildirim çubuğundan dosya paylaşımını açıp birde öyle deneyin. Simon dedi: İçine PPSSPP emülatörü yükle birde kontrolcü al. PSP olur artık. Genişletmek için tıkla... PPSSPP zorlayabilir belki ama atari makinesi ya da PS1 yapabilir. Ben Tab 3 Lite tabletimde Tekken 3 oynuyordum 2-3 sene önce.
0xraptoRwave dedi: Sadece 10dk'lık süre veriyor hocam. + olarak nedense PC-Telefon birbirini görmüyor. Genişletmek için tıkla... Bildirim çubuğundan dosya paylaşımını açıp birde öyle deneyin. Simon dedi: İçine PPSSPP emülatörü yükle birde kontrolcü al. PSP olur artık. Genişletmek için tıkla... PPSSPP zorlayabilir belki ama atari makinesi ya da PS1 yapabilir. Ben Tab 3 Lite tabletimde Tekken 3 oynuyordum 2-3 sene önce.