Minecraft'ın yapısı benim istediğim şeylere çok uygun değil ama GMod en mantıklı seçenek gibi.Vehicle modlarıyla yapabiliyorsun evet.
Minecraft olabilir onda da araba sürmeli modlar falan yapabilirsin, modlama zorluk derecesini bilmiyorum sadece bu aklıma geldi.
Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Daha iyi olur hem diğer modlarlada birleşince muazzam bir oynanışıda olur.Minecraft'ın yapısı benim istediğim şeylere çok uygun değil ama GMOD en mantıklı seçenek gibi.
SpeedBeast34
Üstün
Eski GTA oyunları gibi kolayca modlayabileceğim eski oyunları arıyorum. Arabalı olsun, vurdulu kırdılı bir şey de olabilir ama benim istediğim temel şey şu: İstediğim arabaları oyuna kolayca ekleyeyim.
edit: GTA serisinden önermeyin.
Mafia 2002.
Driver parallel lines 2006.
true crime streets of la 2003
true crime New York City 2005
Midtown madness 2 2000.
Scarface the world ıs yours 2006.
Bunlardan birsi olabilir mi istediklerin.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Mafia serisini Saints Row: The Third, Sleeping Dogs, Watch Dogs serisi falan deneyebilirsin. Just Cause 2'de olabilir.
Yarış oyunu ama ETS 2 ve Assetto Corsa, Need for Speed Most Wanted gibi oyunlar olabilir.
Aklıma birçok oyun geliyor, mod yeteneğiniz varsa benzer türdeki oyunlara bakabilirsiniz.
Buraya bakabilirsiniz, RDR2 ve Mafia 1 definetive Edition gibi yeni oyunları eklemiş ama yakuza 0, L.A. Noire falan bence eski GTA'yı andırabilir.
Yarış oyunu ama ETS 2 ve Assetto Corsa, Need for Speed Most Wanted gibi oyunlar olabilir.
Aklıma birçok oyun geliyor, mod yeteneğiniz varsa benzer türdeki oyunlara bakabilirsiniz.
Buraya bakabilirsiniz, RDR2 ve Mafia 1 definetive Edition gibi yeni oyunları eklemiş ama yakuza 0, L.A. Noire falan bence eski GTA'yı andırabilir.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-