YouTube Eski hesaba nasıl erişilir?

E r h a n

Uzman
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Herkese selam,
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Çok eski bir hesaba erişmeye çalışıyorum ancak hesap adını hatırlayamıyorum. Hesaba erişebilmek için Gmail hesabı ile giriş yapmak gerekiyor. Bu hesap adını nasıl bulabilirim? YouTube hesabından Facebook hesabıma bir bağlantı eklemiştim. Bu hesabı unutma sebebimi merak eden olursa diye, yaklaşık 10-12 yıl kadar önce YouTube ve sosyal medya araçları ulaşıma kapatılmıştı. O sıralar ben bu hesabı açmıştım. Şimdi bu hesapta bazı değişiklikler yapmak istiyorum.
Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu makaleye göz atmalısın; burada ne yapacağını tüm ayrıntılarıyla açıklıyor.

Teşekkür ederim. Daha öncede belirttiğim gibi kurtarmaya çalıştığım hesabı uzun zaman önce açmıştım. Google'ın güvenlik kriterleri günümüzdeki gibi değildi. sadece bir mail ve şifre ile giriliyordu. şifreyi hatırlayabilirim fakat maili bulamıyorum. Sizin önerilerinizi denedim fakat hemen hemen hepsi aynı adımları izliyor. Ya bir kurtarma maili istiyor ya bir telefon ya da kullanıcı adı. Bu bilgiler eskiden istenmiyordu.

gmail'in adını bile hatırlamıyorsan tam olarak nasıl bulmayı umuyorsun ki?

Elimde Youtube'un kullanıcı adı var. Yani kanal adı var.
O zaman şansın var. Desteğe İngilizce mail atman gerek. Dümdüz anlatacaksın derdini. Hotmail için de geçerli. Ama mesela Yahoo'da imkansız. Hiçbir şekilde destek diye bir şey yok, hiçbir muhatap yok. Ben öyle kullanıcı adını şifresini her şeyini bildiğim bir hesabı kaybettim. 2 adımlı doğrulama açık, o da eski yıllar önce kapattığım bir numaraya kayıtlı. Mail atıyorum seksen tane bilgi veriyorum beni doğrulaması için falan ama yok, sonsuza kadar aynı yanıtı veriyor robot. Hotmail'de yanlış hatırlamıyorsam kimliğin fotoğrafını falan atmıştım.

Teşekkür ederim. Deneyeceğim. Sonucu ve izlediğim yolu sizinle paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…