salih27 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Beğeniler 4 28 Eylül 2024 #1 Bazı eski iOS uygulamalarını bulamıyorum, bulabileceğim bir web sitesi var mıdır?
Stereo.Luigi99 Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.440 Makaleler 40 Çözümler 22 Beğeniler 4.119 Yer Mantar Krallığı 28 Eylül 2024 #2 salih27 dedi: Bazı eski iOS uygulamalarını bulamıyorum, bulabileceğim bir web sitesi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Internet Archive'da bol bol var, iPhoneOS Obscura Projesi'ne göz atabilirsiniz. 17,000+ IPA Collection • iPhoneOS Obscura Project : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Here's the current WIP IPA collection from the iPhoneOS Obscura archival project. The project aims to preserve older iOS apps and prevent them from being lost... archive.org Artı 1 Eksi
salih27 dedi: Bazı eski iOS uygulamalarını bulamıyorum, bulabileceğim bir web sitesi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Internet Archive'da bol bol var, iPhoneOS Obscura Projesi'ne göz atabilirsiniz. 17,000+ IPA Collection • iPhoneOS Obscura Project : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Here's the current WIP IPA collection from the iPhoneOS Obscura archival project. The project aims to preserve older iOS apps and prevent them from being lost... archive.org
KS KS salih27 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Beğeniler 4 28 Eylül 2024 #3 Baktım ama istediğim uygulamayı bulamadım. Daha önce 25pp uygulamasından indirebiliyordum açıktı şimdi indiremiyorum. Artı 0 Eksi
Baktım ama istediğim uygulamayı bulamadım. Daha önce 25pp uygulamasından indirebiliyordum açıktı şimdi indiremiyorum.