conova

Uzman
Merhaba, eski ama güzel bir Sony Handycam'im var. Malum kasetleri çok pahalı. Video çekmek istiyorum ama kasetten ziyade av çıkışından görüntü kaydetmek bana daha mantıklı geliyor. Bu noktada portatiflik sıkıntısı var. Acaba Av'den görüntüyü HDMI'ya dönüştürsem, onu da kameranın müsait yerine entegre ettiğim bir mini bilgisayar veya telefona aktarsam ve oradan ekran kaydı mı alsam karar veremedim. Fikir verebilecek veya ekipman önerebilecek birisi var mı? Teşekkür ederim.

Hobi olarak mı düşünüyorsunuz iş olarak mı? İş olarak yapacaksanız bu iş sizi sürekli olarak yoracaktır. Sistemimizde kasetli kameralar ile çekim yapıyoruz fakat SDI olarak. Size önerim hobiyse masraf yapmadan av çıkış alıp kaydedebilirsiniz. İş olarak yapacaksanız 2. el bir SD kartlı HandyCam bulabilirsiniz FHD.

Hobi olarak mı düşünüyorsunuz iş olarak mı? İş olarak yapacaksanız bu iş sizi sürekli olarak yoracaktır. Sistemimizde kasetli kameralar ile çekim yapıyoruz fakat SDI olarak. Size önerim hobiyse masraf yapmadan av çıkış alıp kaydedebilirsiniz. İş olarak yapacaksanız 2. el bir SD kartlı HandyCam bulabilirsiniz FHD.
Hocam şöyle söyleyeyim iş olarak da kullanabilirim ama kullanma sebebim o vintage görüntüyü istemem. Yoksa DSLR ve video kameram var. Bu bendeki handycam, yılına göre baya kaliteli bir model. Ama video kaydındaki o retro görüntü ve nostalji özlemimden dolayı bu kamerayı kullanmak istiyorum. Tabi sürekli kullanacağım söylenmez. Av çıkışından görüntüyü anlık kaydetmem için ne yapmam gerekiyor. Bütçe önemli değil, kaliteli bir sistem kurayım yeter.

Bu av Recorder'lar var internette, 200-300 liraya satılıyor. Başka da bir ürün bulamadım. Ama bunların Android destekeleri de muhtemelen mevcut değil. Telefon veya tablete bağlayamam. Malezeme kalitesinin de düzgün olduğunu düşünmüyorum. Başka bir alet var mı acaba bu görüntüyü kaydedebileceğim?

Son düzenleme: