KS KS Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.755 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 28 Ağustos 2024 #11 0xraptoRwave dedi: Bana hiç gelmemişti, galiba test aşamasında veya fikirden vazgeçtiler. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam test aşamasındaydı ve belirli kullanıcılar denek gibi kullanıldı. Benim diğer hesabımda yoktu mesela tasarım ancak orada da keşfetim kötü olduğundan video izleyemiyordum
0xraptoRwave dedi: Bana hiç gelmemişti, galiba test aşamasında veya fikirden vazgeçtiler. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam test aşamasındaydı ve belirli kullanıcılar denek gibi kullanıldı. Benim diğer hesabımda yoktu mesela tasarım ancak orada da keşfetim kötü olduğundan video izleyemiyordum
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 28 Ağustos 2024 #12 Jack İşte dedi: Hocam video önerme kısmı sadece video izlerken çalışmıyordu ancak ana sayfada keşfet vardı, neyse ki eski tasarıma dönünce o da düzeldi Katılıyorum cidden çok yavaştı. Kesinlikle, hem yavaştı hem de kullanımları çoktu. Şu an akıcı YouTube Genişletmek için tıkla... Olsun. Çoğu kanala diğer videoların altından gidiliyor zaten.
Jack İşte dedi: Hocam video önerme kısmı sadece video izlerken çalışmıyordu ancak ana sayfada keşfet vardı, neyse ki eski tasarıma dönünce o da düzeldi Katılıyorum cidden çok yavaştı. Kesinlikle, hem yavaştı hem de kullanımları çoktu. Şu an akıcı YouTube Genişletmek için tıkla... Olsun. Çoğu kanala diğer videoların altından gidiliyor zaten.
mortem.dll bulunamadı Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.656 Makaleler 22 Çözümler 100 Beğeniler 3.059 Yer Cordis Die 28 Ağustos 2024 #13 Yeni tasarım ciddi berbat gözüküyordu.