Eski telefonu IP camera yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NightWist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 750
  • Etiketler Etiketler
    eski

NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Yeni S23 FE telefona geçiş yaptım. Eski Redmi Note 8 telefonumu IP kamera yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

IP kameradan kastınız çok detaylı birebir kamera gibi olup kamera programlarına bir şekilde entegre edebilmek ve istediğiniz yerden kamerayı izleyebilmek değilse scrcpy gibi programlara bakabilirsiniz, açık kaynakldır. Çalışma şekli ADB ile telefona bağlanıp telefon ekranını bilgisayara yansıtabilir veya Linux'a özel olması şartıyla doğrudan telefonun kamerasını işletim sistemine kamera olarak entegrasyonunu yapabilirsiniz. ADB'nin Wi-Fi üzerinden bağlanma desteğiyle de telefonu bilgisayara bağlamadan sadece şarja takılı tutarak kameraya erişebilirsiniz. Şahsen kendim bir süre telefonumu masaüstü bilgisayarıma webcam yapmak için kullandım, ara sıra hala kullanırım ve amacınıza göre size de iyi hizmet verebilir. Detaylarına çok girmiyorum çünkü bunlar scrcpy'nin GitHub sayfasında gayet iyi açıklanmış şeyler.

İfadeler: xwa
IP Camera'dan kastığınız ne ben de pek emin değilim fakat eğer telefonu kamera olarak kullanmaksa ana amaç benim de önerim DroidCam kullanmanız olur, bilgisayara ve telefona kurun. İnternet üzerinden kameraları kullanabiliyorsunuz ve 1080p desteği var.

Yeni S23 FE telefona geçiş yaptım. Eski Redmi Note 8 telefonumu IP kamera yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Bunun için rehber yazmıştım, uzun zamandır kullanıyorum güvenilir deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…