Mustckmk 1

Uzman
4K kavisli ekranı, Bluetooth'lu S Pen malzeme hissiyatı çok güzeldi. Zamanında çok severek kullandım; ne kadar dayanıksız bir cihaz olduğunu da ne yazık ki deneyim ettim. Hem işlemcinin berbatlığı, hem ekranın dayanıksızlığı, S Pen'in kırılması, bataryasının da kötü olması vs. vs. Ama açık ara bugüne kadar kullandığım en zevkli telefon Samsung Galaxy Note 9'dur. Şimdi kendime ikincil bir cihaz olarak alsam mı diye düşünüyorum ama ne yazık ki bunun hiçbir mantığının olmadığını da görebiliyorum. Ama içten içe onu çok istiyorum; aşık olduğum bir telefondu bile diyebilirim. Kalemli telefon kullanmanın zevkini çok özledim. Sizler ne tavsiye edersiniz?

IMG_4699.webp

4K kavisli ekranı, Bluetooth'lu S Pen malzeme hissiyatı çok güzeldi. Zamanında çok severek kullandım; ne kadar dayanıksız bir cihaz olduğunu da ne yazık ki deneyim ettim. Hem işlemcinin berbatlığı, hem ekranın dayanıksızlığı, S Pen'in kırılması, bataryasının da kötü olması vs. vs. Ama açık ara bugüne kadar kullandığım en zevkli telefon Samsung Galaxy Note 9'dur. Şimdi kendime ikincil bir cihaz olarak alsam mı diye düşünüyorum ama ne yazık ki bunun hiçbir mantığının olmadığını da görebiliyorum. Ama içten içe onu çok istiyorum; aşık olduğum bir telefondu bile diyebilirim. Kalemli telefon kullanmanın zevkini çok özledim. Sizler ne tavsiye edersiniz?

Eki Görüntüle 271483
Hocam özlüyorsanız alın yani fiyatı ne kadar bilmiyorum ama bütçe var ise ve bulursanız alın. Hiç bir şey kaybetmezsiniz hem nostalji olur. Biz sevdiğimiz kızı özleriz adam eski telefonu vay be.

Note 9 fiyatı 3000 civarıydı sanırım veya 4000'e yakındı. Ben M51 almıştım. Bu da içimde kalmıştı ama biliyordum ki şarj problemi yaşardım ilerde. Tasarımı çok hoş, çentik de yok. Güzel telefondu bence.

Hocam iPhone Air kullanmanızdan ve Note 9 u sevmenizden anladığım kadarıyla egzotik cihazları seviyorsunuz. Flip veya Fold'lara bakabilirsiniz, kalemli isterseniz S2x Ultra'lara bakın.
Birazcık fantezi insanı olabilirim varoluşuna hayret ettiğim cihazlara bayılıyorum air almasaydım büyük ihtimalle flip alacaktım zaten :)