Arkadaşlar elimde 2003'ten kalma bir konser kaydı var. Maalesef görüntü biraz bulanık ve sesler bozuluyor. Bu videoyu daha kaliteli hale getirmek istiyorum. Çok önemli olmadığı için herhangi bir yazılıma para vermek istemiyorum. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim kalite artırma yöntemleri var mıdır acaba? Önerilerinizi bekliyorum.
Bu tür araçların ücretli olanları bile kalitesi gerçekten düşük videolarda iyi bir sonuç vermezken ücretsiz alternatifleri sizi tatmin etmeyecektir. Konser kaydı olduğundan da normal videolara göre daha fazla efor isteyecektir.
Normal video olsa gene neyse diyeceğim de konu konser kaydı olunca iş biraz daha zor oluyor. Bu tarz ücretsiz programlar varsa pek de iyi bir performans vereceğini düşünmüyorum.
Arkadaşlar elimde 2003'ten kalma bir konser kaydı var. Maalesef görüntü biraz bulanık ve sesler bozuluyor. Bu videoyu daha kaliteli hale getirmek istiyorum. Çok önemli olmadığı için herhangi bir yazılıma para vermek istemiyorum. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim kalite artırma yöntemleri var mıdır acaba? Önerilerinizi bekliyorum.
Ücretsizler iş görmüyor Topaz ve AE düzenlemeleri ile bir nebze olsun güzel hale gelir ama 2003'den kalma olduğunu düşünürsek o görüntüden iş çıkmaz. Benim rehberim var.
Merhaba, Intagram veya TikTok izlerken gördüğümüz bazı çok kaliteli videoların sırlarını bugün size vereceğim. Öncelikle iki tane programa ihtiyacımız var. Birisi Topaz Video Enchance AI diğeride After Effects. Videomuzun başlangıç hali şu şekilde. İlk başta Topaz'ı açıyoruz ve şu ayarları...
Bu tür araçların ücretli olanları bile kalitesi gerçekten düşük videolarda iyi bir sonuç vermezken ücretsiz alternatifleri sizi tatmin etmeyecektir. Konser kaydı olduğundan da normal videolara göre daha fazla efor isteyecektir.