WhatsApp Eski yedekleme yüklenmiyor

Pabola

Uzman
Bugün WhatsApp hesabıma kayıtlı telefon numarasını değiştirip çıkış yaptım. Ardından tekrar girmeye çalıştım, önce 240 MB'lik ön yükleme yapıp sonra ana yedeklemeyi yükleyeceğini yazdı. 240 MB yüklendikten sonra "Önceki numaraya ait yedekleme bulundu" şeklinde yazı geliyor. Geri yükle diyorum, yedekleme bulunamadı diyor. Eski numarayla kayıt olmazsan yedekleme vs. gider diyor. Hesaba giriş yaptım, gruplar falan duruyor ama bütün sohbetler, yazılar silinmiş. Google One yedekleme kısmında sabahki yedek duruyor. Bunu nasıl aktif edebilirim?

@Recep Baltaş bir fikriniz var mı hocam?

Güvenlik amacıyla WhatsApp hesabını yeni numaraya geçirince eski sohbet yedeklerini indiremiyorsunuz.
Çok iyi.

Güvenlik amacıyla WhatsApp hesabını yeni numaraya geçirince eski sohbet yedeklerini indiremiyorsunuz.

Hesaba girili başka bir cihaz varsa manuel olarak yedek alın, dosyaları yeni cihaza atıp onları içe aktarın.
İkinci dediğinizi anlamadım aynı anda iki cihaz hesaba giremiyor. Yeni cihazda zaten eski yedek var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…