Şimdi onlara bir yerlerimle gülüyorum. Eskiden iyi ki almışım alabildiğim oyunları.
Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Şimdi onlara bir yerlerimle gülüyorum. Eskiden iyi ki almışım alabildiğim oyunları.
Valahi biz de trene son anda yetişip alabildiğimiz oyunların hepsini aldık veya almaya çalıştık hocam.
(Şaka bir yana insan, bundan 3-4 sene öncesinde 20 lira bile etmeyen eski AC oyunlarına neden para vermez ki?)
Ömer_Yeter
Yetkin
Dinlemedim ve haklı çıktım. Onu diyen millet şu an RDR 2"yi 124 liraya alamadığına pişman.
Ben de onlardan biriyim ama o zamanlar benim kartım yoktu ve ailemde işte "kumar da kumar" diyordu oyun satın almaya.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Evini vermiyorsun ya? 30 TL yüzünden evini veren birisin görmedim.Ben de onlardan biriyim ama o zamanlar benim kartım yoktu ve ailemde işte "kumar da kumar" diyordu oyun satın almaya.![]()
Ömer_Yeter
Yetkin
Evini vermiyorsun ya? 30 TL yüzünden evini veren birisin görmedim.
Sonradan kartım olunca da önüme gelen ve beğendiğim oyunları alır oldum hocam. Şu anlık tek derdim para çünkü sanırım bende de çoğu kişide olan "Steam takıntısı" var lakin daha dün Epic Games'ten alışveriş yapmıştım sanırım. Bilemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bende de var denilebilir. Steam TL'yi kaldırsa bile daha cazip geliyor. Gabe abimiz nasıl bir kara büyü yaptıysa bize.Sonradan kartım olunca da önüme gelen ve beğendiğim oyunları alır oldum hocam. Şu anlık tek derdim para çünkü sanırım bende de çoğu kişide olan "Steam takıntısı" var lakin daha dün Epic Games'ten alışveriş yapmıştım sanırım. Bilemiyorum.![]()
Yeni konular
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-