Eskişehir'de arabanın çarptığı 3 yaşındaki Elif Mavi Avli melek oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 181

Emir 103

Moderasyon Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
10
Aracı kullanan kadın sürücünün ifadesi: Bir anda karşıma çıktılar, hemen frene bastım ancak mesafe yakın olduğu için duramadım.

Güzeller güzeli Elif melek oldu. Kaza anının görüntüleri sosyal medyada var. Fren yerine gaza basılmış gibi.

Çok acı.

Genelleme yapmaya çalışmıyorum kesinlikle, ama bu gaz pedalını karıştırma ve panikleme konusunda kadınlar çok problemli gerçekten ya. Hayır, ne zaman bir kaza haberi görsem buna bağlı sürücü her zaman aynı.

“Kusurlu olduğumu düşünmüyorum.” Ciddi mi ya?

Pedal karışmış falan değil, düpedüz bilgisizlik ve cinayet bunun adı.
Melek olan kızın annesinin de ihmâli var, arabanın oraya zorla girmeye çalıştığını kafanı çevirdiğinde görüyor olmana rağmen çocuğun koşarak geçmeye çalışmış elinden bile tutmuyorsun. Yaya geçidi de yok sanırım geçmeye çalıştıkları yerde, en azından kamera açısında öyle duruyor.

Abi nasıl ev hapsi olabilir bu kararı verenler cidden frene basmış gibi mi duruyor Allah aşkına.

Kadınlara pazar arabası bile verilmemeli, yaya olmayı bile beceremiyorlar.

Ha bir de hatasını kabul eden kadın sürücü görmedim, oğlum çocuğu öldürmüşsün hala hatasız olduğunu dusunuyorsun.

Buna nasıl ev hapsi vermişler ya. Direkt tutuklanması lazım. Fren yerine gaza basmış. Beyniniz kullanmaya yetmiyorsa kullanmayın be kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…