Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye Dün 22:29 #1 Merhaba arkadaşlar, seneye YKS'ye gireceğim. Kendi şehrimde ESOGÜ'de okumak istiyorum. Sizce nasıl bir bölüm? Beni neler bekler? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:52
Merhaba arkadaşlar, seneye YKS'ye gireceğim. Kendi şehrimde ESOGÜ'de okumak istiyorum. Sizce nasıl bir bölüm? Beni neler bekler?
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.297 Çözümler 3 Beğeniler 1.419 Dün 22:33 #2 Babanın restoran veya oteli var mı?
KS KS Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye Dün 22:33 #3 shiedae3 dedi: Babanın restoran veya oteli var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır?
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.297 Çözümler 3 Beğeniler 1.419 Dün 22:34 #4 Demorlius dedi: Hayır? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir tanıdığın yoksa mantıklı değil. Ortaöğretim KPSS daha mantıklı.
Demorlius dedi: Hayır? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir tanıdığın yoksa mantıklı değil. Ortaöğretim KPSS daha mantıklı.
KS KS Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye Dün 22:35 #5 shiedae3 dedi: Herhangi bir tanıdığın yoksa mantıklı değil. Ortaöğretim KPSS daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ailem 4 yıllık okumam konusunda zorluyor, yapabileceğim bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:06
shiedae3 dedi: Herhangi bir tanıdığın yoksa mantıklı değil. Ortaöğretim KPSS daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ailem 4 yıllık okumam konusunda zorluyor, yapabileceğim bir şey yok.
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 Dün 22:40 #6 İşletme bile okunmaz, bir de turizm işletmesi diyorsan sadece okumak için okumuş olursun. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:06
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois Dün 22:54 #7 Demorlius dedi: Ailem 4 yıllık okumam konusunda zorluyor, yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çekin karşınıza doğru düzgün konuşun. Öyle saçma şey olmaz. Üniversiteyi onlar okumayacak işi de onlar yapmayacak.
Demorlius dedi: Ailem 4 yıllık okumam konusunda zorluyor, yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çekin karşınıza doğru düzgün konuşun. Öyle saçma şey olmaz. Üniversiteyi onlar okumayacak işi de onlar yapmayacak.
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.497 Çözümler 15 Beğeniler 2.811 Dün 22:56 #8 Seneye daha çok var. Çalışma hevesin varsa hedefin de yükselir. Turizm bölümlerinde bir gelecek yok yani. Tanıdıkla bir yerlere gidilebilir anca.
Seneye daha çok var. Çalışma hevesin varsa hedefin de yükselir. Turizm bölümlerinde bir gelecek yok yani. Tanıdıkla bir yerlere gidilebilir anca.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.513 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.992 Yer Mersin | Lefkoşa Dün 22:58 #9 Okunmaz. Kendi yeriniz de yok madem hiç girme bu işe. İlla bir lisans okuyacaksan eğer 1 yıl boyunca oturup düzgün bir hedef koyarak çalışmalarına başla. 1 yılda Tıp bile kazanırsın.
Okunmaz. Kendi yeriniz de yok madem hiç girme bu işe. İlla bir lisans okuyacaksan eğer 1 yıl boyunca oturup düzgün bir hedef koyarak çalışmalarına başla. 1 yılda Tıp bile kazanırsın.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.494 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.844 Dün 23:01 #10 Demorlius dedi: Merhaba arkadaşlar, seneye YKS'ye gireceğim. Kendi şehrimde esogü'de okumak istiyorum. Sizce nasıl bir bölüm? Beni neler bekler? Eki Görüntüle 255261 Genişletmek için tıkla... Seneye kadar sağlam çalışırsan daha iyi yerler gelir. Tanıdığın yok ise veya süper sosyal zekan yok ise bu tarz bölümler pek iyi değil maalesef.
Demorlius dedi: Merhaba arkadaşlar, seneye YKS'ye gireceğim. Kendi şehrimde esogü'de okumak istiyorum. Sizce nasıl bir bölüm? Beni neler bekler? Eki Görüntüle 255261 Genişletmek için tıkla... Seneye kadar sağlam çalışırsan daha iyi yerler gelir. Tanıdığın yok ise veya süper sosyal zekan yok ise bu tarz bölümler pek iyi değil maalesef.