emilbreivik

Uzman
Dün Twitter'da konu hakkında bir şey gördüm. İstanbul sunucusunda daha düşük pingle oynama gibi bir şey. Bu gerçekten doğru mu, aranızda kullanan var mı? Tam olarak nedir ve ne işe yarar bu sistem, güvenilir mi?

Faceit'te yer alan özel bir lig. Eternal Fire ile ortaklık sayesinde oluşturulmuş ve Türkiye merkezli sunuculara sahip. Kendi lig aşamaları mevcut. Daha düşük ping daha keyifli oyun için avantaj olabilir. Gerçekten doğru ve güvenilirdir hocam.

Oynamaya çalıştım da beceremedim. EF sunucusuna girip oda oluşturuyorum ve eşleşmeyi başlat diyorum. Ona rağmen normal FACEIT oynar gibi Almanya, Fransa sunucuları olan serverlar geliyor. Nasıl gireceğiz bu İstanbul sunucularına anlamadım.

Oynamaya çalıştım da beceremedim. EF sunucusuna girip oda oluşturuyorum ve eşleşmeyi başlat diyorum. Ona rağmen normal FACEIT oynar gibi Almanya, Fransa sunucuları olan serverlar geliyor. Nasıl gireceğiz bu İstanbul sunucularına anlamadım.

He tamam alt tarafta Stage olan kısımdan katılmak lazımmış seviyemize göre de, abonelik istiyor. Sırf 1 maç için 4 dolar vermeye değmez.

Son düzenleme: