Grindd

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Ethernet kablomu değiştirdim. Eski Ethernet kablomla oyun daha akıcı ve hızlıydı ancak yeni aldığım Ethernet kablosunu kullanmaya başladığımdan beri oyun oldukça yavaş, ağır ve gecikmeli. Oyun hassasiyetim çok yavaş geliyor, sebebi nedir? 25 Mbps VDSL hat kullanıyorum.

Satın aldığım yeni Ethernet kablo: https://www.amazon.com.tr/dp/B082TFD8KS

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız testinde bir değişiklik var mı? Özellikle jitter değerine bakın. Oyun içinde metrikleri açıp kontrol edin ayrıca.

CS2 icinde ag degerleri ile alakali butun izleme ayarlarini acip, bir maca girdikten sonra degerlerinizi paylasmaniz, konuya yazacak arkadaslar icin iyi olabilir.

1756515475848.webp

Actiktan sonra degerleriniz sag ustte bunun gibi gozukmeli. Bu ayarlar Ayarlar > Oyun > Telemetri sekmesinde.

Bu degerleri paylasmadan once oyun icinde ag trafiginizin limitini kaldirmayi da unutmayin. Bu ayar Ayarlar > Oyun sekmesinde en ustlerde yer aliyor.

1756515586011.webp

Eski ve yeni Ethernet ile denedim ikisi de aynı fark yok ama oyun içi hissiyatları ikisinin de çok farklı.

CS2 icinde ag degerleri ile alakali butun izleme ayarlarini acip, bir maca girdikten sonra degerlerinizi paylasmaniz, konuya yazacak arkadaslar icin iyi olabilir.

Eki Görüntüle 179574

Actiktan sonra degerleriniz sag ustte bunun gibi gozukmeli. Bu ayarlar Ayarlar > Oyun > Telemetri sekmesinde.

Bu degerleri paylasmadan once oyun icinde ag trafiginizin limitini kaldirmayi da unutmayin. Bu ayar Ayarlar > Oyun sekmesinde en ustlerde yer aliyor.

Eki Görüntüle 179575

Eki Görüntüle 179574

Eki Görüntüle 179575

Dosya Ekleri

• eski eth.webp
    eski eth.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 61
Eski ve yeni Ethernet ile denedim ikisi de aynı fark yok ama oyun içi hissiyatları ikisinin de çok farklı.
Psikolojiktir. UGREEN sağlam bir firma. Ethernet kablosunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yok ben illa değiştireceğim kabloyu diyorsanız VegCieg bakabilirsiniz. O da gayet iyi.