Ethernet'ten internet alamama sorunu

Birkaç gün önce değil bayağıdır var. Ethernet USB adaptörü kullanıyorum. Ancak yine hala bu IP yapılandırması doğru değil hatası alıyorum. Halbüki IP adresim Mac adresim vs. her şeyi otomatik doğru bir şekilde alıyor. Bilgisayarcıya gittiğimde sıcaklıktan kendini kapatıyor demişti. Fan almam mı gerek? Ve aynı anda bilgisayarda Wi-Fi adaptörü de kullanamıyorum. İnterneti yeni değiştim. Superonline'ye geçiş yaptım yine çözülmedi. Ethernet USB Ile'de olmuyor.

Kullandığın ethernet adaptörü bozulmuş olabilir. USB bağlantılı adaptörlerden ziyade doğrudan anakartın PCI Express portuna takılan ethernet kartları kullanman daha iyi olacak.

Örneğin şöyle bir ürün:

Düzenleme: USB adaptörlerden ziyade bu tarz bir ürün kullanmak interneti daha performanslı kullanmanı sağlayacaktır. Paylaştığım ürün sadece bir örnek. Eğer böyle bir ürüne karar verirsen, ayrı bir konu açıp bütçeni ve ihtiyaçlarını belirtirsen daha iyi yardımcı olurlar sana.

Telefonunuz Andorid ise USB ile Wi-Fi'yi paylaşmayı denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…