Gıda Eti çikolatalı gofret 34g 42'li 328 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Adelayn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 416
  • Etiketler Etiketler
    prime

Adelayn

Uzman
Son düzenleme:
Biskuvi denince akla, onun ismi gelir.... Eti....Eti....Eti.........

Ülker ürün içeriğine bok koysa bakanlıktan onay alacağını bildiğim için yıllardır tüketmiyordum. Eti bu işin hakkını veriyor. Tavsiye ederim.

Muhteviyatında palm yağı olmasa daha da müthiş olacak.

Muhteviyatında palm yağı olmasa daha da müthiş olacak.
Palm yağından oluşan sektörde palm yağı kullanmadan tutunmak zordur, bir de bazıları gibi vergi ödememezlik yapmıyorken.

Palm yağından oluşan sektörde palm yağı kullanmadan tutunmak zordur, bir de bazıları gibi vergi ödememezlik yapmıyorken.

Helal üretim, zemzem suyu katkılı deseler bile diğer markada nasıl emin olup yiyebileceksin ki?
En azından yediğin şey palm yağı.

Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim. Amacım konunu baltalamak değil yanlış anlaşılmasın.

Bu tür gıdaların kargoya verilmesi gıda açısından bazı sorunlara yol açabiliyor. Ezilme, hasar görme gibi durumlarla sıkça karşılaşabiliyoruz. Kargo firmasında çalıştığım için bunu çok kez gözlemledim. Bu yüzden bu tür gıdaları toptan marketlerden daha ucuza ve hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…