Etiketleme butonu getirilebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 232

erdym

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bazı konularda açık açık daha bilgili olan insanlar var ve bazı konuları fark etmediklerinde mesaj yoluyla etiketliyoruz. Yanıt şeklinde etiketleyip konuyu boşuna doldurmaktansa bir butona basıp etiketlediğimiz kişilerin görebileceği bir bildirim gönderebiliriz.
Örnek olarak böyle olabilir tabii biraz hızlıca yaptım ama farklı bir şekilde de olabilir.

1740761132251.webp

1740761241712.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 13 Eksi
Alternatif özel mesaj gönderme yolu olur. Özel mesaj özelliğinin kapalı olmasının anlamı kalmaz. Bunun yerine direkt özel mesaj özelliği açılırsa da aynı yola geliyor zaten. DH aynı şeyi yapıyor, gayet de güzel oluyor.

Alakası yok. Birisinde konuya etiketleyip herkese açık bir şekilde görüyorsun, diğerinde ise sadece iki kişi arasında geçen bir iletişim yolu.
Biraz düşünmenizi rica edeceğim. Alttaki bildirime Discord hesabımın adını koyarsam beni ne tutacak ki? Düşünebilen herkesin de aklına bu yol gelir.
Yanıt şeklinde etiketleyip konuyu boşuna doldurmaktansa bir butona basıp etiketlediğimiz kişilerin görebileceği bir bildirim gönderebiliriz.
Yani:
X konusunda @Guillotine sizi etiketledi. Mesajı: Telegram üzerinden mesajlaşalım! Hesabım şu...

Biraz düşünmenizi rica edeceğim. Alttaki bildirime Discord hesabımın adını koyarsam beni ne tutacak ki?
Alakasız şeyler söyleyip haklı çıkmaya çalışman sence de tuhaf değil mi? Konu sahibi, açılan konulara
1740762413680.webp

tuşuna tıklayıp mesaj kirliliği yaratmamak için direkt etiketleme butonu gelmesi gerektiğini ve bunun sayesinde de konularda etiket için mesaj kirliliğinin önüne geçilmesine vurgu yapmış lakin senin vermiş olduğun örneklerin hepsi birebir sohbete yönelik örnekler, yani alakasız.

Alakasız şeyler söyleyip haklı çıkmaya çalışman sence de tuhaf değil mi? Konu sahibi, açılan konulara
Okuma yeteneğiniz yok mu veya zayıf mı? Konuda o mu yazıyor?
Yanıt şeklinde etiketleyip konuyu boşuna doldurmaktansa
Konuya bir mesaj gitmiyor. Etiketi kimse görmüyor.
bir butona basıp etiketlediğimiz kişilerin görebileceği bir bildirim gönderebiliriz.
Butona basınca aşağıdaki ekran çıkıyor ve bildirim gidiyor.
1740762552480.webp

Ben bu bildirime Skype adımı yazarsam beni ne tutacak? Kimse görmeyecek.

Bu şekilde çalışan bir eklentiyle geleceğini size kim inandırdı peki? Butona tıklayacaksın ve bildirim gidecek, hepsi bu kadar.
Konu sahibinin önerisi o çünkü. Örnek olarak bunu vermiş, bunu istiyor. Örnek verdiği şekilde özellik gelirse sabahtan akşama OnlyFans reklamı bile yapan çıkar. Mesaj özelliği olmazsa tabii ki sorun olmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt