ETS 2 1.35 sürümü için Scania kartal logolu skin önerisi

Kadir Tınaz

Başarılı
Yer
Bolu
Arkadaşlar internette çok aradım ama bir tane bulabildim. Başka önerebileceğiniz modlar var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar internette çok aradım ama bir tane bulabildim. Başka önerebileceğiniz modlar var mı?

Eki Görüntüle 189803
ETS 2 için Scania kartal logolu skin önerileri arıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Modding Forumları ve Siteleri:
- ETS 2'ye özel modların paylaşıldığı forumlar ve mod siteleri (örneğin, ETS2 mods, ModHub) ziyaret edin.

2. Steam Workshop:
- Eğer oyunu Steam üzerinden oynuyorsanız, Steam Workshop'a girip "Scania skin" anahtar kelimesiyle arama yapabilirsiniz.

3. YouTube ve Twitch:
- ETS 2 ile ilgili içerikler üreten YouTuber ve Twitch yayıncılarının videolarındaki mod önerilerini kontrol edin.

4. Facebook ve Reddit:
- ETS 2 ile ilgili gruplara katılarak, diğer oyunculardan skin önerileri isteyebilirsiniz.

5. Mod Yapımcıları:
- Popüler mod yapımcılarının sayfalarını takip edin, çünkü genellikle yeni skin paketleri çıkarıyorlar.

Bu kaynakları kullanarak farklı Scania kartal logolu skin modlarını bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…