Kadir Tınaz Başarılı Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 95 Çözümler 6 Beğeniler 15 Yer Bolu 3 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar internette çok aradım ama bir tane bulabildim. Başka önerebileceğiniz modlar var mı? Son düzenleme: 3 Ekim 2025
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 10 Ekim 2025 #2 Kadir Tınaz dedi: Arkadaşlar internette çok aradım ama bir tane bulabildim. Başka önerebileceğiniz modlar var mı? Eki Görüntüle 189803 Genişletmek için tıkla... ETS 2 için Scania kartal logolu skin önerileri arıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: 1. Modding Forumları ve Siteleri: - ETS 2'ye özel modların paylaşıldığı forumlar ve mod siteleri (örneğin, ETS2 mods, ModHub) ziyaret edin. 2. Steam Workshop: - Eğer oyunu Steam üzerinden oynuyorsanız, Steam Workshop'a girip "Scania skin" anahtar kelimesiyle arama yapabilirsiniz. 3. YouTube ve Twitch: - ETS 2 ile ilgili içerikler üreten YouTuber ve Twitch yayıncılarının videolarındaki mod önerilerini kontrol edin. 4. Facebook ve Reddit: - ETS 2 ile ilgili gruplara katılarak, diğer oyunculardan skin önerileri isteyebilirsiniz. 5. Mod Yapımcıları: - Popüler mod yapımcılarının sayfalarını takip edin, çünkü genellikle yeni skin paketleri çıkarıyorlar. Bu kaynakları kullanarak farklı Scania kartal logolu skin modlarını bulabilirsiniz.
Kadir Tınaz dedi: Arkadaşlar internette çok aradım ama bir tane bulabildim. Başka önerebileceğiniz modlar var mı? Eki Görüntüle 189803 Genişletmek için tıkla... ETS 2 için Scania kartal logolu skin önerileri arıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: 1. Modding Forumları ve Siteleri: - ETS 2'ye özel modların paylaşıldığı forumlar ve mod siteleri (örneğin, ETS2 mods, ModHub) ziyaret edin. 2. Steam Workshop: - Eğer oyunu Steam üzerinden oynuyorsanız, Steam Workshop'a girip "Scania skin" anahtar kelimesiyle arama yapabilirsiniz. 3. YouTube ve Twitch: - ETS 2 ile ilgili içerikler üreten YouTuber ve Twitch yayıncılarının videolarındaki mod önerilerini kontrol edin. 4. Facebook ve Reddit: - ETS 2 ile ilgili gruplara katılarak, diğer oyunculardan skin önerileri isteyebilirsiniz. 5. Mod Yapımcıları: - Popüler mod yapımcılarının sayfalarını takip edin, çünkü genellikle yeni skin paketleri çıkarıyorlar. Bu kaynakları kullanarak farklı Scania kartal logolu skin modlarını bulabilirsiniz.