ETS 2 alınır mı?

Teşekkürler. Forza almak biraz daha yakınım fakat Forza 4 gibi lisans kalkmadan önce büyük indirime girer mi? Forza 4 4 dolara kadar düşmüştü sanırsam.
USD'ye gecildiginden beridir her buyuk indirimde dustugu en dusuk fiyata (16.39 USD) fix dusuyor FH5, gecenki yaz indirimlerinde de dustu. Kaldirilmadan once bir tik daha dusebilir belki, bilemeyiz.

Aldiklari lisanslar genelde 5 veya 6 yillik oluyor (FH4 6 yil sonra kalkmisti), FH5 de muhtemelen bu yil veya diger yil gidici.

DLC'siz de keyif verir, TruckersMP falan. Forza 5 onermem, haritasi cok kotu. 6'nin indirime girmesini beklerim sahsen.

İlk kez oynayan ve simülasyon seven biri için seçilebilecek en iyi oyunlardan biri bence. Ancak Gamepad ile oynanmaz, klavye ile oynasan daha iyi.

Eğer Truckersmp ile arkadaşlarınla konvoy vs yapacaksan alınır ama haricinde almaya değer değil 2012-13'den kalma oyun yenilik olarak çok yavaşlar basit bir körüğü 2020'li yıllarda getirdiler. Oyuncu kitlesini açıkcası pek umursayan bir oyun değil.

Klavye, mouse, gamepad, wheel hepsiyle oynadim. En kotusu klavye. Wheel > mouse > gamepad > klavye.

Gamepad ile de gayet oynaniyor, neden oynanmaz dediklerini anlayamadim.

Klavye, mouse, gamepad, wheel hepsiyle oynadim. En kotusu klavye. Wheel > mouse > gamepad > klavye.

Gamepad ile de gayet oynaniyor, neden oynanmaz dediklerini anlayamadim.
Demosunu indirdim, sanki gamepad daha iyi fareye göre, bir tık yavaş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…