Hocam eğer olursa benimle de paylaşırsanız sevinirim.Merak ettim bende şimdi indirmeye başlattım DLC'leri. Bir de otogar modu kurup kendi memleketimde otobüs yolculuğu yapacağım.
Hocam eğer olursa benimle de paylaşırsanız sevinirim.Merak ettim bende şimdi indirmeye başlattım DLC'leri. Bir de otogar modu kurup kendi memleketimde otobüs yolculuğu yapacağım.
Hocam eğer olursa benimle de paylaşırsanız sevinirim.
Ürettiğim şüpheli teoriyi benden önce başkası bulup video çekmişunutmadan atayım dedim, oyun içinde modları aktifleştiriken belirli bir sıraya göre aktifleştirmek gerekiyormuş.
Hocam bu olursa sizden otobüs modu için de yardım isteyeceğim. Hele şunu bir yapayım sabah.![]()
Hocam Trabzon yok mu?Hocam otogar moduna gerek kalmadı. Haritadaki şehir otogarlarından yolcu alınabiliyor ekstra mod gerekmeden. Sadece otobüs modu kurmak yeterli olacaktır.
Eki Görüntüle 90593
Eki Görüntüle 90594
Attığınız haritada Trabzon tarafında nokta ve yok yok da o yüzden hocam.Çorum gibi küçük bir şehir bile varken Trabzon niye olmasın hocam?
Attığınız haritada Trabzon tarafında nokta ve yok yok da o yüzden hocam.
@TheEvolved, hocam günaydın. Türkiye haritası modunu kurdum. Otobüs modunu nereden indirip nasıl kuracağım acaba bilgi verebilir misiniz?
Eki Görüntüle 90661