Çözüldü ETS 2 mouse yukarı gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mouse kendiliğinden yukarı gidiyor ve kontrol edmiyorum. Ayrıca ekranda Düğme X gibi ifadeler belirdi;

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamam tamam anladım, vJoy açık kalmış, kontrolcü ayarlarında görünce aklıma geldi, kapattım düzeldi. Teşekkürler yardım için.
Düğme X dediği şey XBOX gamepad tuşu. Steam'den oyun ayarlarından steam girdisini devre dışı bırakın, daha sonra ETS ayarlarından kontrolcü seçimini Sadece Klavye olacak şekilde ayarlayın be PC'yi yeniden başlatın.

Düğme X diye bir şey yok. Düğme X'deki x bilinmeyen'i ifade ediyor. Fotoğrafın sağına ve soluna bakarsan ne dediğimi anlarsın. Ama yine de bir deneyeceğim Steam'den yapılacakları.

Düğme X diye bir şey yok. Düğme X'deki x bilinmeyen'i ifade ediyor. Fotoğrafın sağına ve soluna bakarsan ne dediğimi anlarsın. Ama yine de bir deneyeceğim Steam'den yapılacakları.
Düğme 4 ve Düğme 5 diyor, bunlar Gamepad kontrollerinde bulunan düğme konfigürasyonları. İstersen sabah sana Gamepad bağlanmış hali ile bendeki ETS ekranını atayım ona göre bakalım neler değişik diye.

Tamam tamam anladım, vJoy açık kalmış, kontrolcü ayarlarında görünce aklıma geldi, kapattım düzeldi. Teşekkürler yardım için.

Çözüm
Bende oyun içinde kendi kendine hareket ediyor, tır içinde ekran sürekli otomatik aşağıya kayıyor. Microsoft Xbox Wireless Oyun Kumanda kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…