ETS 2 ve ATS: Scania'ya yeni motorlar ve 3 eski modele Rework gelecek

Makaleler
14
Yer
Antalya
1. Scania için yeni model ve motorlar

SCS Software, Scania Super modeli ve 3 yeni motor geleceğini duyurdu. Gerçekte olduğu gibi Super modelinin göstergesinin full dijital olduğu bir görüntü paylaşıldı. Ayrıca Scania tırlar için 770 HP V8, 590 HP V8 ve 560 HP Super motorları oyuna eklenecek.

1734968316426.webp
1734968294038.webp

2. MAN TGX Euro 5 ve Euro 6 için Rework
SCS, yeni MAN modeli yayınlarken aynı anda eski model tırlarına da Rework yapmak istiyor. Her iki MAN TGX modeli de daha iyi grafiklerle güncellenecek. SCS geliştiricisi SiSL bu konu hakkında iki modelin de güncelleneceğini fakat Euro 5 modelinin tamamen güncelleneceğini doğruladı.

1734968679374.webp

3. Peterbilt 389 rework

ATS oyunundaki ilk modellerden biri olan Peterbilt 389 modeline de güncelleme gelecek. Bu güncelleme kalite geliştirmeleri ve daha fazla modifiye parçaları üzerine olacak. 72'' Sleeper kabin de eklenecek. 389 modelinin sınırlı sayıda üretilmiş olan 389X limited modeli de ayrıca oyuna eklenecek.

1734968718667.webp

Bu güncellemelerin tamamının 2025 yılında gelmesi planlanıyor.

Kaynak (SCS canlı yayın):

Son düzenleyen: Moderatör:
Scania severler için güzel haber. Ben pek sevmem ama her tırın kendi hayranı var. Üzme SCS, Scania tayfayı.

SCS yavaş yavaş geç kalınmış bazı şeyleri yapmaya başlıyor. Zamanla eski grafikli şehirleri de yenilerler oyun gitgide daha iyi hale gelir.

1.40 ile zaten SCS oyunun gitgide daha da güzelleşeceğini bir kere daha kanıtlamış oldu. Önceden geceleri tır sürmek hoşuma gitmezdi ama şimdi gece olsun diye uğraşıyorum. :D Bir de büyük ekranda oynayınca gel keyfim gel. :)

TV'ye bağlamayı hiç denemedim. Büyük ekranda çok daha keyifli olacağına eminim. Büyük ve widescreen özellikle 21:9 falan.

Ben normal 16:9 oynuyorum genel kullanımda olduğu gibi. Büyük ekranda tabii belirli bir mesafeden 1080p bile daha güzel gözüküyor bence küçük ekrana göre (24 inç). Hem ayrıntıları daha kolay seçebiliyorsun hem de oyunda olan yazı, gösterge vs bu tür şeyler daha okunaklı ve net olabiliyor. TV'de ara sıra oynuyorum ama 24 inç bir monitörde oynamaktan daha zevk alıyorum desem yalan olmaz.

Çok görüyorum sosyal medyada. İnsanlar mesela almışlar önüne 50 veya 55 inç bir TV, direksiyon bağlayarak oynuyorlar falan onun zevki zaten ayrıdır.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt