Çözüldü ETS 2'de hava durumu nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ata Tuğkan

Uzman
Gece yağmurlu havada sürmeyi daha çok seviyorum. Oyun içinden veya mod ile bunu yapabileceğim bir yol var mı?

Çözüm
Var.

Windows işletim sisteminde Belgelerime gelin ve ETS 2'yi seçin. Oradan config.cfg'yi Not Defteriyle birlikte açın. Açtıktan sonra g_developer 0 değerini 1 yapın ve yine g_console değerini 1 yapın. Ondan sonra kaydederek çıkın, oyunda é tuşuna basıp konsolu açın.

Konsola aşağıdaki kodu yazın.
Kod:
g_set_weather 1

(1 değeri, yağmuru ifade eder. 2 değeri ise yoğun sisi ifade eder. 0 değeri ise güneşli, durağan havayı ifade eder.)
Var.

Windows işletim sisteminde Belgelerime gelin ve ETS 2'yi seçin. Oradan config.cfg'yi Not Defteriyle birlikte açın. Açtıktan sonra g_developer 0 değerini 1 yapın ve yine g_console değerini 1 yapın. Ondan sonra kaydederek çıkın, oyunda é tuşuna basıp konsolu açın.

Konsola aşağıdaki kodu yazın.
Kod:
g_set_weather 1

(1 değeri, yağmuru ifade eder. 2 değeri ise yoğun sisi ifade eder. 0 değeri ise güneşli, durağan havayı ifade eder.)

Çözüm
Zamanı değiştirme kodu var mıdır peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…