Euro 2024 turnuvasında a milli takımının çeyrek finale kadar çıkması yeterli bir başarı mı?

Serdar4586

Başarılı
UEFA'nın euro 2024 turnuvasında a milli takımımız 2008'den sonra ikinci büyük başarısını gerçekleştirdi ancak 2008'deki gibi yarı finale çıkamadık çeyrek finalde Hollanda karşısında 2-1 yenilerek turnuvaya veda ettik. İlk 8 takım içine girmek sizce beklenen bir başarı mıydı yoksa daha iyisini yapabilir miydik?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyisini yapabilirdi takım. Teknik direktörün hataları olduğunu düşünüyorum.

En büyük problem, Avusturya'da belli olan son 15-20 dakikalık tempo düşüklüğü. Önlem almazsan böyle olur. Avusturya atamadı diye başka bir takım atamayacak anlamına gelmiyor.

Ben başarı diye düşünüyorum. Gayet iyi oynadık. Kazanalım isterdim ama ne yalan söyleyeyim yarı finale Hollanda daha çok yakışıyor. Ha ama Hollanda'yı yensek İngiltere'yi de yeneceğimiz için şampiyon olmak olasılığımız baya bir artardı.

Hollanda maci disinda cok iyi bir performanslari var miydi sence?

Başarı sayılmaz kapanarak bir yere kadar ilerlersin. İşin üzücü yanı Hollanda o kadar güçlü değildi. O yüzden başarısızlık diyorum.

Cenk tosun kerem aktürkoğlu ilk 11'de başlamalıydı montellanın hatası.

Hem başarı hemde başarısızlık. Gruplardan bile çıkamadığımız Euro maçlarından sonra bizim için güzel bir başarı ama bu kadro yarı final görürdü düzgün birisi olsaydı başta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…