Hollandaya resmen turu kendi elimiz ile hediye ettik. Çok kolay elememiz gerekiyordu. Yarı finalde İngiltere'yi eleyip finale kadar kalabilirdik bu kadro ile. Ama montella sağ olsun takımın ağzına etti.
Hocam montellanın taktik hataları çok oldu ama tek sebep de bu değil yani Hollanda gibi bir takımla iyi mücadele ettik ama son dakikalar defans da çok yol verdik adamlara bir 20 dk dayanamadık.
Daha iyisini yapabilirdi takım. Teknik direktörün hataları olduğunu düşünüyorum.
En büyük problem, Avusturya'da belli olan son 15-20 dakikalık tempo düşüklüğü. Önlem almazsan böyle olur. Avusturya atamadı diye başka bir takım atamayacak anlamına gelmiyor.
Ben başarı diye düşünüyorum. Gayet iyi oynadık. Kazanalım isterdim ama ne yalan söyleyeyim yarı finale Hollanda daha çok yakışıyor. Ha ama Hollanda'yı yensek İngiltere'yi de yeneceğimiz için şampiyon olmak olasılığımız baya bir artardı.
keşke semihi de görseydik değil mi ? Neden sadece 5 dakika süre verildi Grup maçlarını saymıyorıum o gruptan da çıkalım bir zahmet.
Kenan iyi oyuncu ama Semih de onlar kadar oynayamazmıydı yani ? Bir gün gelecek tanıması gereken herkes onu çok iyi tanıyacak. Ben buna inanıyorum.Bekle bizi dünya kupası bekle bizi... Senin de alacağın olsun Montella a milli takımımızın emeğini forvetsiz oynayacağım diye çöp ettin.
Bireysel hatalarla kaybetmişiz. Bir de bu adam son Adana senesiyle santraforsuz mantık yürüttüğünden yapacak bir şey yok. Grup başlangıcında tüm sosyal medya ilk turda eleniriz düşünüyordu. Hiçteyse Çeyrek gördük de bence Finali görebilirdik. Hocanın geç değişiklik isteği bunlara sebep oldu. Milli takımiçin bahsi geçen isimlerden hiçbiri çeyrek yapamazdı, o kesin(Terim, Aykut, Sergen).
Bireysel hatalarla kaybetmişiz. Bir de bu adam son Adana senesiyle santraforsuz mantık yürüttüğünden yapacak bir şey yok. Grup başlangıcında tüm sosyal medya ilk turda eleniriz düşünüyordu. Hiçteyse Çeyrek gördük de bence Finali görebilirdik. Hocanın geç değişiklik isteği bunlara sebep oldu. Milli takımiçin bahsi geçen isimlerden hiçbiri çeyrek yapamazdı, o kesin(Terim, Aykut, Sergen).
Bunu bilemeyiz ama şunu söyleyebiliriz forvetsiz oynamak... Bir intihardı bizim için Takımın o kadar ihtiyacı vardı ki. Bizi zorlayacak tek takım ispanyaydı. Umarım kupayı alırlar. Yazık oldu çok yazık oldu Finalde İspanya vs Türkiye görmek istiyordum. Böyle düşünmemiştim böyle hayal etmemiştim.
Bunu bilemeyiz ama şunu söyleyebiliriz forvetsiz oynamak... Bir intihardı bizim için takımın o kadar ihtiyacı vardı ki. Bizi zorlayacak tek takım ispanyaydı. Umarım kupayı alırlar. Yazık oldu çok yazık oldu finalde İspanya vs Türkiye görmek istiyordum. Böyle düşünmemiştim böyle hayal etmemiştim.