Steam Euro Truck Simulator 2 - $2,52

Şu oyuna keşke haritaları güncelleme olarak getirseler; DLC'ler oyunun kendisinden daha pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercihen indirimde iken alınması gereken bir Simulator oyunu. Modlar ile oynamak istiyorsanız tüm DLC'lerin alınması şart oluyor genelde. Demek istediğim DLC'ler ProMods veya Türkiye Haritası gibi harita modları.

Şu oyuna keşke haritaları güncelleme olarak getirseler; DLC'ler oyunun kendisinden daha pahalı.

DLC'ler de şu an indirmde hocam ve uygun fiyatlı duruyorlar aslına bakarsak. Bir de geçen bir mesaj görüdm burada. Arkadaş, Road dlcsinin geresiz pahlaı olduğunu söylemiş. Birkaç şehir için ben para mı vereceğim demiş lakin birkaç şehir değil birçok farklı farklı şehir ekliyor o DLC. Kısaca demek istediğim eğer bütçeniz varsa DLC'leri almaya çalışın.

Ana kazançları o. Dediğin olsaydı düz oyunun fiyatı 2 dolar olmazdı.

Aynı şekilde DBD'nin de öyle. Bir de galiba bu şehirleri eklemk içimn gene lisans olayları falan devreye giriyor değil mi hocam?

Tercihen indirimde iken alınması gereken bir Simulator oyunu. Modlar ile oynamak istiyorsanız tüm DLC'lerin alınması şart oluyor genelde. Demek istediğim DLC'ler ProMods veya Türkiye Haritası gibi harita modları.

Tüm DLC'ler demek biraz abartıya kaçıyor. Sadece harita DLC'leri olsa ve bazı dorseler yeterli. Bunun haricinde paint jobs DLC'leri alınmaz, para tuzağı.

Oyunu ise modsuz bile oynasanız rahatlıkla 1.000 saat oynarsınız. @Barış bana katılacaktır.

DLC paketi olarak sadece harita ve dorseleri alın.

3-5 map DLC almadan oynamayin bunu cunku gram keyfi cikmiyor. Butun harita DLC'lerine sahip biri olarak default haritaya aylardir girmiyorum bile.

bu oyunun en iyi yanı her zaman 2.52 indirimi olması zamanında almıştım fiyatını hakeden bir oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…